Apple TV-app is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 5

Wil je graag de Apple TV-app op je televisie, maar heb je Apple TV-kastje, dan is dat geen probleem. De app is nu ook beschikbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5.

De PlayStation 5 komt vandaag uit in onder andere de Verenigde Staten, Japan en Zuid-Korea. Helaas hebben we in Nederland niet dat geluk. Wij moeten nog een week wachten voordat we gebruik kunnen maken van de nieuwe console. Tot die tijd moet je het doen met een PlayStation 4. Dat maakt overigens niets uit voor de mensen die Apple TV willen gebruiken.

Apple TV op de PlayStation 5

De app komt namelijk naar zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 5. Vanaf vandaag kun je de app downloaden via de PlayStation Store. Je kunt de dienst dan gewoon gebruiken via de console en dat betekent dat je gewoon Apple TV Plus op je televisie kunt kijken zonder dat je een kastje nodig hebt.

Het biedt namelijk verschillende diensten aan via de app. De meest bekende is natuurlijk Apple TV Plus. De steamingdienst van Apple waarbij je voor een vast bedrag onbeperkt naar een aantal films en series kunt kijken. Apple timmert flink aan de weg met dienst. Zo zie je er topseries als Ted Lasso en The Morning Show.

Maar daarnaast kun je er ook nog veel meer mee. Zo kun je vrijwel alle grote films via iTunes bestellen en kun je jezelf abonneren op extra tv-kanalen als StarzPlay en Noggin.

Ook present op Xbox en Smart TV’s

Overigens zijn de PlayStation 5 en PlayStation 5 niet de enige consoles waarbij je Apple TV kunt ontvangen. Eerder kondigde Apple al aan dat dezelfde dienst beschikbaar is op de Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series X. Daarnaast is de app ook te installeren op verschillende smart tv’s van onder andere LG, Samsung en Sony.

Reageer op artikel:
Apple TV-app is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 5
Sluiten