Apple TV+ (her)start opnames van 2 grote series in het Verenigd Koninkrijk

Een lange tijd staan opnames voor het Verenigd Koninkrijk ‘on hold’. Apple TV+ gaat nu weer verder met twee series.

COVID-19 heeft niet alleen gevolgen voor de gezondheidszorg, ook de economie krijgt enorme klappen te verduren. We zien het natuurlijk vooral in de horeca en de evenementensector, maar het heeft ook grote gevolgen voor de filmwereld. Zo zijn de releases van verschillende titels verschoven en lagen opnames stil.

Uma Thurman op Apple TV

Nu zijn er al veel series en films gestart met de opnames. Apple TV+ gaat zich in dat rijtje toevoegen. De twee series die in het Verenigd-Koninkrijk worden opgenomen gaan weer van start, meldt Deadline.

Als eerste zal het de serie Suspicion zijn. In die productie speelt Uma Thurman de hoofdrol. Wel moeten daarbij verschillende strenge veiligheidsprotocollen worden gevolgd zodat COVID-19 geen voet aan de grond krijgt bij de cast. Suspicion gaat over een zakenvrouw van wie haar zoon wordt gekidnapt in een hotel. Deze serie is een bewerking van de Israëlische dramaserie False Flag.

Ook Slow Horses komt eraan

De Apple TV+-serie die iets later zal worden opgenomen heet Slow Horses. De hoofdrol in die productie is voor Gary Oldman. De serie is een bewerking van een roman over spionnen van MI5 die vanwege fouten hun werk niet meer mogen uitoefenen. De show kent een bijzondere schrijver. Het script is geschreven door Will Smith die tevens ook producer van de show is.

Het zijn niet de eerste series die door Apple TV+ in het Verenigd Koninkrijk zijn opgenomen. Eerder nam het al Ted Lasso voor een groot deel in het land op. De serie is een groot succes en weet hoge ogen te scoren op IMDb en Rotten Tomatoes. De laatste aflevering van het eerste seizoen wordt aanstaande vrijdag uitgezonden. Gelukkig heeft Apple al bekend gemaakt dat er een tweede seizoen van de serie komt.

Gisteren kondigde Apple TV+ al een documentaireserie aan over Billie Eilish. Meer informatie daarover lees je hier.

Reageer op artikel:
Apple TV+ (her)start opnames van 2 grote series in het Verenigd Koninkrijk
Sluiten