Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 9 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Apple TV+ komt met komedieserie over gamedevelopers (trailer)

Er zijn vorig jaar twee nieuwe aanbieders van online content verschenen die wat ons betreft een potentiële bedreiging voor Netflix kunnen zijn. Waar Disney+ direct bij het publiek in de smaak viel, lijkt de streamingdienst van Apple nog een beetje achter te blijven. Al kan de gloednieuwe serie Mythic Quest: Raven’s Banquet daar wellicht verandering in brengen.

Apple TV+ komt volgende maand namelijk met een komische original die afkomstig is van de mensen achter It’s Always Sunny in Philadelphia. Daarbij gaat Rob McElhenney, die in deze serie te zien was, een grote rol hebben.

Mythic Quest: Raven’s Banquet – de eerste trailer

In Apple’s Mythic Quest: Raven’s Banquet zien we een narcistische ‘creative director’ (gespeeld door McElhenney) die de leiding heeft over een populaire videogame. Ondanks dat hij zijn best doet om alles in goede banen te leiden blijkt wordt zijn arrogante houding niet erg gewaardeerd bij de rest van het team. Hieronder kun je alvast een indruk van de serie krijgen:

Gezien het thema denken wij dat de serie met name voor fanatieke gamers een feest van herkenning zal gaan zijn. De kans is overigens ook groot dat Apple de nodige gameverwijzingen in Mythic Quest: Raven’s Banquet heeft laten verwerken.

Naast Rob McElhenney bevat de cast ook nog enkele andere sitcom-acteurs, waaronder Danny Pudi uit Community en Imani Hakim van Everybody Hates Chris. Ook heeft Ashly Burch een rol. Haar zullen gamers misschien kennen vanwege haar bijdrage aan Borderlands 2, Team Fortress 2, Fallout 4 en het avonturenspel Life Is Strange.

Mythic Quest: Raven’s Banquet zal vanaf 7 februari op Apple TV+ te zien zijn.

Apple TV+

Mocht jij benieuwd zijn naar Apple TV+ dan kun je de dienst 7 dagen gratis uitproberen. Daarna betaal je €4,99 per maand. Gezien er onlangs een voormalige HBO CEO bij de dienst betrokken is blijft er een kans dat de streamingservice nog ooit wat gaat worden.

Meer omtrent Apple is te lezen in ons overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Polygon

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Apple TV+ komt met komedieserie over gamedevelopers (trailer)
Sluiten