Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 20 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Apple TV+ gaat film met Mahershala Ali produceren

Gezien de grote hoeveelheid series die Netflix en Amazon Prime laten maken kan Apple TV+ eigenlijk niet achterblijven. Naast enkele series gaat de dienst ook een nieuwe film laten produceren. Het gaat hier om Swan Song, een project dat meerdere genres met elkaar zou combineren.

De hoofdrol in de film is weggelegd voor Mahershala Ali, die sommige van jullie misschien zullen kennen vanwege zijn rollen in Oscar-winnende films als Green Book en Moonlight. Tevens was hij te zien in de Netflix-serie Luke Cage.

Mahershala Ali in Apple TV+ film Swan Song

Het verhaal achter Swan Song speelt zich af in de nabije toekomst en laat zien hoeveel mensen bereidt zijn te opofferen om hun geliefden gelukkig te zien. De regie ligt in handen van Benjamin Cleary, die het project ook geschreven heeft. Matt Dentler van Apple is enthousiast:

Naast Benjamin Cleary zijn ook Jacob Perlin en Adam Shulman bij het Apple-project betrokken. Zij gaan de productie op zich nemen. De opnames staan gepland om in de lente ergens te beginnen. Wanneer de film online moet verschijnen weten we momenteel nog niet.

Blade

Naast de eerdergenoemde Apple TV+ film gaat Mahershala Ali over een tijdje ook in de huid kruipen van Blade, een Marvel-personage waar al eerder films over gemaakt zijn. Gezien deze geen connectie hadden met het Marvel Cinematic Universe (MCU) heeft Disney de ambitie om een geheel nieuwe versie te maken, met ook in nieuwe acteur in de hoofdrol. De Blade-film met Ali zal waarschijnlijk pas na 2021 ergens verschijnen.

Meer nieuws omtrent Apple TV+ content en andere series is hier te checken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Apple TV+ gaat film met Mahershala Ali produceren
Sluiten