Apple TV Plus: 5 veelbelovende series van de Netflix-concurrent

Gezien al het nieuws rondom Netflix, en aankomende concurrent Disney Plus, kunnen wij het ons voorstellen dat veel mensen inmiddels vergeten zijn dat Apple ook nog met een eigen dienst gaat komen. Vandaar dat wij het nieuws omtrent Apple TV Plus nauwlettend in de gaten blijven houden. Met succes, want het blijkt dat er een veelbelovende serie met Jason Momoa gemaakt is.

5 veelbelovende Apple TV Plus series

De langverwachte strijd tussen de verschillende streamingdiensten zal vermoedelijk binnen een kleine twee maanden eindelijk gaan losbarsten. Waar we van Disney al grotendeels wisten met wat voor content ze zullen gaan komen was dat bij de streamingdienst van Apple nog een beetje vaag.

Al blijkt ook daar verandering in te komen, aangezien ook Apple TV Plus steeds meer loslaat over haar de content die het gaat aanbieden. Er zijn momenteel 9 titels bekend en het blijkt dat er de komende maanden nog 5 andere projecten aangekondigd zullen worden.

Hieronder hebben we alvast de 5 series opgesomd die wat ons betreft de meeste potentie hebben.

Helpsters

Wie is er niet opgegroeid met Sesam Straat? Enkele medewerkers van de serie komen binnenkort met Helpsters, een serie die kinderen van alles zal gaan leren. Dit alles natuurlijk op een speelse en kleurrijke manier.

For All Mankind

Er zijn al veel films en documentaires over de maanlanding gemaakt, maar een serie die een alternatieve versie van deze bekende historische gebeurtenis vertelt is vrij uniek. Daarbij is er een hoofdrol voor Joel Kinnaman, die we kennen van series als Hanna en Altered Carbon.

Meer over deze aankomende Apple TV Plus serie is alvast te lezen in dit artikel.

The Morning Show

Naast Kinnaman gaan we nog een aantal andere grote namen in Apple TV Plus series terugzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Jennifer Aniston, Steve Carell en Reese Witherspoon. Ze gaan alle drie te zien zijn in The Morning Show, een serie rondom enkele journalisten waarvan er eentje ontslagen is vanwege vermeend seksueel misbruik. Hieronder is alvast een trailer te zien:

Dickson

In Dickson zien we zangeres en actrice Hailee Steinfeld in de huid kruipen van Emily Dickinson, een bekende Amerikaanse dichteres uit de 19e eeuw. Al zit er dit keer een modern tintje aan het verhaal en zien we vooral een rebelse jongedame:

See (potentiële Apple TV Plus topper)

We hebben het beste voor het laatst bewaard. Apple TV Plus gaat namelijk ook met een serie genaamd ‘See’ komen, welke een hoofdrol heeft voor Jason Momoa. Het zal zich afspelen in een toekomstige wereld waarin alle mensen blind zijn.

Momoa speelt een stamhoofd wiens kinderen, in tegenstelling tot hemzelf en de rest van de wereld, wel instaat zijn om te kunnen zien. Of de serie wat gaat worden weten we nog niet, maar de trailer belooft in ieder geval veel goeds. Daarnaast zien we vooral benieuwd hoe het blinde personage van Momoa er eigenlijk achter gaat komen dat zijn kinderen wel zicht hebben.

Meer over Apple is te lezen in ons overzicht.

Reageer op artikel:
Apple TV Plus: 5 veelbelovende series van de Netflix-concurrent
Sluiten