Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 4 jun 2019

Apple TV Plus: trailer eerste sci-fi serie (van Star Trek makers) een feit!

Netflix krijgt er eind dit jaar flink wat concurrente bij. Naast de streamingdienst van Disney zal ook Apple TV Plus verschijnen. Deze laatste heeft nu een eerste trailer uitgebracht voor de sci-fi serie die ze speciaal voor hun dienst hebben laten produceren. Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat jullie deze kunnen bekijken.

Apple TV Plus: eerste trailer voor eigen sci-fi serie

Ondanks dat gisteren de WWDC plaatsvond heeft Apple het niet veel over haar eigen streamingdienst gehad. Wel heeft het bedrijf een trailer gedeeld voor For All Mankind, een sciencefiction serie die ze speciaal voor Apple TV Plus hebben laten maken. Mocht je hem nog niet gezien hebben dan kun je dat hieronder even doen:

For All Mankind speelt zich af in een wereld waarin de strijd om de maan tussen Amerika en de Soviet Unie nooit geëindigd is. De serie wordt verder omschreven als een ruimte drama.

Het project wordt geproduceerd door Ronald D. Moore, die bepaald geen bekende in de sci-fi wereld is. Zo was hij onder andere betrokken bij enkele Star Trek projecten.

De hoofdrol is er voor Joel Kinnaman, die we kennen van de series Hanna en Altered Carbon. Hij speelt Edward Baldwin, een van de meest prominente NASA astronauten uit het verhaal. Overige rollen zijn er voor Sarah Jones, Michael Dorman, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt en Jodi Balfour.

Apple Original

For All Mankind zal slechts een van de vele series zijn die Apple voor haar streamingdienst zal laten produceren. In de trailer valt op dat het bedrijf zo’n unieke titel een ‘Apple Original’ lijkt te noemen. Er zijn overigens al meerdere projecten bekend. Hier zie je alvast een klein overzicht.

Wanneer de dienst exact zal verschijnen is nog niet bekend, maar het zal ergens dit najaar zijn. Het is ook nog niet duidelijk hoeveel een abonnement gaat kosten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple TV Plus: trailer eerste sci-fi serie (van Star Trek makers) een feit!
Sluiten