Apple TV+ serie met Jason Momoa schuwt geweld overduidelijk niet

Voordat Apple TV+ officieel was aangekondigd gingen er geruchten dat Apple zich enkel wilde focussen op kindvriendelijke content en haar producenten de instructie zou geven om seks en geweld te vermijden.

Sigmund Judge van Screentimes.net heeft echter kunnen bevestigen dat de aankomende Apple TV+ serie ‘See’ zich in ieder geval niet aan deze voorschriften gehouden heeft. Tijdens een voorvertoning van de eerste aflevering was volgens de journalist namelijk een hoop expliciete content te zien.

Apple TV+ serie ‘See’ gaat seks en bruut geweld bevatten

Toen Apple’s Vice-President Jamie Erlicht en Zack van Amburg het onlangs over ‘See’ hadden gaven ze aan dat deze volgens hen ”net zo episch als Game of Thrones zou gaan worden”. Of dit echt zo gaat zijn is nog maar de vraag, maar de twee series blijken wel alvast iets anders gemeen te hebben.

Game of Thrones stond namelijk bekend om de grote hoeveelheid bloed die er soms vloeide. Ook werden zaken als seks en naakt regelmatig op een niet al te subtiele wijze in beeld gebracht. Ditzelfde wordt nu ook gezegd voor See, dat in de eerste aflevering al flink los blijkt te gaan. Wat er precies te in de Apple serie te zien is weten we nog niet, maar het zou te maken hebben met masturbatie en enkele bloederige gevechtsscènes.

In See zien we een wereld waarin de mensheid hun zicht is verloren. Als er vervolgens twee kinderen worden geboren die wel kunnen zien, wil een kwaadaardige koningin deze meteen laten ontvoeren. Het is aan de ouders om dit te verhinderen en – samen met de rest van de stam – een eind aan het dictatoriale bewind te maken.

Naast Jason Momoa is er ook een rol voor de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks, die bekend is van Blade Runner 2049. Zij gaat de koningin spelen. De serie zal vanaf 1 november op Apple TV+ te zien zijn.

Reageer op artikel:
Apple TV+ serie met Jason Momoa schuwt geweld overduidelijk niet
Sluiten