Oeps! Apple verklapt op onhandige wijze datum iPhone 11 event

Fouten maken is menselijk en dat betekent dat het zelfs bij grote techbedrijven wel eens mis gaat. Zo zijn ze ook bij Apple onlangs niet helemaal scherp geweest en weten we nu vrij zeker wanneer de iPhone 11 onthult gaan worden. De doorslaggevende hint was te vinden in de iOS 13 bèta 7 die donderdag door Apple werd uitgebracht.

Dit werd ontdekt dankzij de scherpe blik van de mannen en vrouwen van iHelpBR. Deze Braziliaanse blog is in de nieuwe update gedoken en kwam daar regelmatig de datum 10 september tegen. Bestanden met namen als ‘holdforrelease’ verwijzen naar de tweede dinsdag van de volgende maand. Niet veel later werd dit bevestigd door One More Thing. Die website voorspelde eerder ook al dat de iPhone 11 op 10 september getoond gaat worden en lijkt nu dus gelijk te gaan krijgen.

Aankondiging staat gepland voor 10 september

Wat nog wel even voor verwarring zorgde, was het feit dat ook de datum 23 september een aantal keer voorbij kwam. Komt de iPhone 11 dan misschien toch nog later? Daar lijkt het niet op en het is aannemelijker dat dit de datum is waarop iOS 13 en iPadOS 13 voor iedereen beschikbaar wordt.

Je kunt 10 september dus in je agenda zetten als je de aankondiging van de iPhone 11 wilt zien, maar er is meer. Apple zou Apple niet zijn als het ook nog een aantal andere producten en diensten gaat tonen. De verwachting is dat we, naast de iPhone 11, ook meer te weten gaan komen over de Apple Watch Series 5, Apple TV+ (de streamingdienst van Apple) en wie weet de 16-inch MacBook Pro met nieuw toetsenbord (die oude heeft namelijk nogal wat problemen).

Wat kunnen we verwachten van de Apple iPhone 11?

Hoewel de andere producten en diensten zeker de moeite waard gaan zijn, zal de show vooral gaan draaien om de iPhone 11. Benieuwd wat je kunt gaan verwachten van de nieuwe smartphone van Apple? Klik dan hier voor een overzicht van alles wat we inmiddels al weten over de iPhone 11.

One More Thing

Reageer op artikel:
Oeps! Apple verklapt op onhandige wijze datum iPhone 11 event
Sluiten