Apple Watch te duur? Het ideale goedkopere alternatief is nu extra voordelig

Deals Jeroen Kraak 10 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De Apple Watch is een van de beste smartwatches op de markt. Toch is er een groot probleem: de hoge prijs. Gelukkig is Fitbit een prima alternatief als je niet te veel wil spenderen. Nu zijn verschillende modellen van het merk nog goedkoper bij Amazon.

Een smartwatch als een Apple Watch of Fitbit is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Je checkt de tijd, speelt er muziek mee af, betaalt ermee en het belangrijkste: het houdt je gezondheid in de gaten en checkt of je genoeg beweegt. Amazon heeft nu de ideale deal.

Apple Watch alternatief Fitbit met korting

Amazon heeft een aantal modellen van Fitbit in de aanbieding. Hierdoor maak je extra goedkoop kennis met de smartwatch. Het is natuurlijk de ideale gadget om te kijken of zo’n slim horloge echt iets voor jou is. Een Apple Watch is natuurlijk meteen een enorme aanschaf, dus je zou eerst een jaartje met een Fitbit kunnen testen bijvoorbeeld.

De Fitbit Versa heeft qua look misschien het meest weg van een Apple Watch. Het heeft een vierkant scherm met ronde hoeken en is werkt zowel met iOS als met Android. Zowel de Versa 3 als 4 is nu goedkoper op Amazon.

Het ligt natuurlijk voor de hand dat de Fitbit Versa 4 net wat meer functies heeft dan de 3. Zo heeft deze een batterijduur tot 6 dagen en meet hij continu jouw hartslag. Ook heeft het ingebouwde gps waardoor hij jouw locatie en activiteiten bijhoudt. Zelfs als je slaapt meet het horloge jouw gezondheid.

Zoveel betaal je nu op Amazon

Naast de Fitbit Versa 4 krijg je ook twee verschillende bandjes. Normaal kost dit model 229,95 euro, maar nu is de prijs bij Amazon 199 euro. Flink goedkoper dan een Apple Watch SE, dus.

Fitbit Versa 4
De Versa 4. (Afbeelding: Fitbit)

Zoals gezegd is ook de Versa 3 in de aanbieding. Deze heeft net wat mindere specs dan de 4, maar het is nog steeds een prima smartwatch. Als je net wat minder vraagt van een sporthorloge, is dit model een optie. Deze kost nu 149 euro bij Amazon.

Is dat nog te veel en wil je alleen maar simpel en snel sportresultaten zien. Dan kies je voor de Fitbit Luxe. Dit horloge is wat smaller en kun je vooral zien als een ideale sporttracker zonder al te veel poespas. Bij Amazon kost deze nu 102 euro in plaats van 149,95 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen