Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 17 dec 2018

Nostalgie: een dock die je Apple Watch omtovert tot Game Boy

Het bedrijf Elago houdt wel van wat nostalgie en heeft dan ook verschillende docks om je gloednieuwe gadgets om te toveren tot nostalgische varianten. Zo hebben ze bijvoorbeeld de W5 stand, die speciaal gemaakt is om je Apple Watch een retro vibe te geven. Het ding tovert je slimme horloge namelijk om in een mini Game Boy.

Game Boy dock

Tenminste, je Apple Watch lijkt vervolgens op een mini Game Boy. Helaas doen de knoppen op de mini console het niet daadwerkelijk en is het wat dat betreft eigenlijk meer voor de leuk. Maar je moet toegeven dat het toch zeker wel iets heeft en als je je liefde voor je oude Game Boy spelletjes wilt laten zien, is dit de manier. En natuurlijk heeft het dock wel een functie en dat is het opladen van de smartphone.

Apple Watch Game Boy

Compatibel met alle Apple Watch series

De accessoire is compatibel met alle series en formaten van de Apple Watch, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je net de verkeerde hebt. Verder is de binnenkant uitgerust met krasvrije siliconen, zodat je je dure watch niet beschadigt. Ook is het ding compatibel met de Apple Watch Nightstand Mode, dus daar hoef je je ook al geen zorgen over te maken.

Hoge verzendkosten

Je kunt het ding bestellen via de Elago website, waar je er zo’n 14 euro voor betaalt. Daarna is er goed nieuws en slecht nieuws. Omdat het altijd beter is om met slecht nieuws te beginnen: het slechte nieuws is dat het 26 euro kost en het goede nieuws is dat ze ook verzenden naar Nederland. Je moet dus behoorlijk wat bijbetalen om het ding naar Nederland te krijgen, maar je hebt wel de keuze tussen wit en zwart en als het goed is komen blauw en rood er ook aan.

Ook Nike heeft soms zin in nostalgie en ging een tijdje geleden ook aan de slag met de Game Boy. Het resultaat was een peperdure set sneakers: de Nike Air Jordan IV Game Boy Edition.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Elago

Reageer op artikel:
Nostalgie: een dock die je Apple Watch omtovert tot Game Boy
Sluiten