Heart Analyzer-app voor Apple Watch krijgt redesign en nieuwe functies

Veel Apple Watch-gebruikers schakelen de app ”Heart Analyzer” in om hun hartritme te monitoren. De handige app heeft nu een flinke update gekregen.

De vernieuwde app heeft een compleet nieuw design en is geoptimaliseerd voor watchOS 6. Daarnaast hebben de app-makers er een aantal nieuwe features toegevoegd. Daardoor heb je nog meer inzicht in hoe je hartje tikt.

Heart Analyzer-app in een nieuw jasje en nieuwe functies

Smartwatches zijn handig om notificaties van je smartphone op te ontvangen. Maar ze zijn nóg handiger om je gezondheid mee te monitoren. De app ”Heart Analyzer” helpt daar bij. Deze app geeft inzicht in het ritme van je hart aan de hand van de data die wordt verzameld door de Apple Watch. Heb je een Apple Watch met WatchOS6? Dan kun je de nieuwe interface van de app gebruiken.

De staat bekend om het gedetailleerd weergeven van data over je hartritme. Die data is in het bijzonder interessant voor wie de Watch tijdens het sporten draagt. Na de laatste update van de Apple Watch-app heb je een nog beter overzicht van je hartritmedata. Heart Analyzer geeft je gemakkelijk toegang tot een grafiek van je hartritme, je activiteit en je ”Cardio Points” van de week.

Apple Watch Heart Analyzer
De vernieuwde Heart Analyzer op de Apple Watch (Bron: Heart Analyzer)

Verbeteringen voor de app op Apple Watch en iPhone

Heart Analyzer heeft na de update ook meer mogelijkheden tot personalisatie. Zo kun je bijvoorbeeld een grafiek zien die je activiteit van overdag weergeeft. Die functie is ideaal voor wie niet naar bed gaat met de Apple Watch om zijn pols.

Naast de veranderingen die zichtbaar zijn op de Watch zijn er ook nieuwe functies toegevoegd aan de app op je iPhone. Zo kun je in de vernieuwde iPhone-app gedeeltelijke rapportages over je hartritme bekijken. Bijvoorbeeld halverwege de maand. Ook kun je nu je momenten van rust uit de grafieken filteren. Dat is handig, omdat zo je gemiddelde hartritme tijdens het sporten niet wordt beïnvloed.

Heart Analyzer Apple Watch
De vernieuwde Heart Analyzer-app (Bron: Heart Analyzer)

De Heart Analzyer-app is gratis te downloaden in de App Store. Ben je geen fan van Apple maar ben je wel op zoek naar een degelijke smartwatch? Check dan de fitness tracker Galaxy Fit.

Reageer op artikel:
Heart Analyzer-app voor Apple Watch krijgt redesign en nieuwe functies
Sluiten