Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 20 nov 2018

Nike onthult sportieve nieuwe banden voor je Apple Watch

Als je een smartwatch hebt, heb je het ding waarschijnlijk dag en nacht aan om hem van alles te laten monitoren. Om de zoveel tijd kan het dan lekker zijn om van band te switchen zodat je een nieuw design hebt en je oude band eindelijk eens schoon kunt maken. Als je een Apple Watch hebt en weer toe bent aan iets nieuws, heeft Nike verschillende nieuwe opties voor je in de vorm van nieuwe Sports Bands en Sports Loops.

Apple Watch Nike+ Series

De nieuwe banden zijn beschikbaar voor de Apple Watch Series 4 en ouder en kun je vinden in Nike’s online webshop. Eigenlijk zijn de banden ontworpen voor de Apple Watch Nike+ Series. Dit is een sportieve lijn van Apple Watches, die met verschillende exclusieve apps en wijzerplaten komt. Hier zit onder andere ook de Nike Training Club app bij met meer dan 180 oefeningen om helemaal in vorm in vorm te komen/blijven. Deze Nike+ wearables vindt je niet op de Apple website, maar komen wel met dezelfde prijs als de originele Apple Watch horloges.

Apple Watch Nike+

Drie nieuwe kleuren

De nieuwe banden komen zowel in het 40mm als het 44mm formaat en worden geïntroduceerd in drie nieuwe kleuren: Celestial Teal, Olive Flak en Smokey Mauve. De unieke kleuren van de Sport Loops komen overeen met de nieuwe collectie hardloopschoenen van Nike, zodat je helemaal in stijl je hardloop kunsten kunt laten zien. De Loops bestaan uit twee lagen strak geweven nylon dat er onder andere voor zorgt dat zweet goed wordt afgevoerd. De Sport Bands zijn weer gemaakt van fluorelastomeer en zijn duurzaam, ademend en sterk. Zowel de nieuwe Loops als Bands kosten per stuk 59 euro en worden via de Nike webshop gratis bezorgd.

Apple Watch Nike+

Ook Spotify is onlangs nog bezig geweest voor je Apple Watch en sinds deze maand is er eindelijk ook een Apple Watch app van de streamingdienst, zodat je alles gewoon vanaf je pols kunt regelen.

PhoneArena

Reageer op artikel:
Nike onthult sportieve nieuwe banden voor je Apple Watch
Sluiten