Met deze iconische iMac G3 uit 1998 laad jij je Apple Watch op in stijl

We kennen allemaal de iconische iMac G3 uit 1998 nog wel: de klassieke Apple-computer met semi-doorzichtige kunststof achterkant. De computer wordt tegenwoordig door zo goed als niemand meer gebruikt, maar blijft een tof apparaat om naar te kijken. Wie echt fan is van producten van Apple, kan deze iMac G3 scoren om zijn Apple Watch geheel in (retro) stijl op te laden.

Nieuw meets oud

De opladers die bij de Apple Watch worden geleverd zijn niet bijzonder. Het zijn de gebruikelijke witte snoeren waar het Amerikaanse techbedrijf om bekend staat. Ben je dat witte snoer een beetje zat, dan kun je voor een gadget kiezen om je standaard oplader wat op te leuken.

Het oplaadstandaard van Elago lijkt op Apple’s iconische computer, maar is dat niet (surprise surprise). Het is een klein standaard voor je Apple Watch, waarin je je smartwatch kunt plaatsen om hem op te laden. Het scherm van je smartwatch past perfect op de plek waar anders het scherm van de computer zou zitten.

Apple Watch

Apple Watch opladen in stijl

Je plaatst je Apple Watch liggend in de oplader. Door dit slimme design kun je het horloge in nachtmodus gebruiken, bijvoorbeeld als klokje voor naast je bed. Je hebt nog wel je eigen oplader nodig, want dit standaard is niet voorzien van het draadloze oplaadsysteem. Je kunt je eigen lader in het standaard plaatsen, waardoor hij start met laden wanneer je de watch in de houder plaatst. De houder van Elago is gemaakt van silicone, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat er krassen komen op je precious Apple Watch.

Je kunt de geinige gadget kopen op de website van Elago, waar trouwens nog veel meer soorten toffe standaards en andere accessoires te vinden zijn die zijn geïnspireerd op oude Apple-producten. De prijs is 24,95 euro, exclusief 4,50 euro verzendkosten.

Apple Watch

Ben je op zoek naar een nieuwe draadloze oplader, in plaats van alleen een standaard? Dan is deze slimme oplader misschien wat voor je: een lamp, spraakassistent en lader in een.

Reageer op artikel:
Met deze iconische iMac G3 uit 1998 laad jij je Apple Watch op in stijl
Sluiten