Mark Hofman
Mark Hofman Tech 4 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Je volgende Apple Watch heeft waarschijnlijk een groter beeldscherm

Wie zit te twijfelen tussen de huidige Apple Watch Series 7 en de aankomende Series 8 zou de ontwikkelingen nog even af kunnen wachten. Het nieuwe model krijgt naar verluidt een prettige upgrade.

Het nieuws is afkomstig van DSCC CEO Ross Young en Haitong International Securities analist Jeff Pu.

Beeldscherm Apple Watch Series 8 groter

Vorig jaar werd al gesproken over een Apple Watch met een nieuw ontwerp. In dit specifieke geval ging het om een model dat niet met ronde hoeken, maar vierkante hoeken werkte. Uiteindelijk werd dit ontwerp niet gebruikt, maar daar zal dit jaar nog wel eens verandering in kunnen komen.

Wat dat betreft kunnen consumenten, net als vorig jaar, rekening houden met een groter beeldscherm. Dat laat niet alleen betrouwbare bron Ross Young weten op Twitter, maar is ook de informatie die analist Jeff Pu tegenover investeerders gepresenteerd heeft. De redactie van MacRumors heeft die informatie naar eigen zeggen in handen.

De verwachting is dat het beeldscherm van de Apple Watch Series 8 zo’n 5% groter is dan dat van zijn voorganger. Waar het huidige model (45mm) een 1.691-inch beeldscherm met zich meedraagt, zal het nieuwe model over een scherm van 1.99-inch beschikken.

Heb je koorts?

Naast een groter beeldscherm gaat de Apple Watch Series 8 waarschijnlijk nog een nieuwe functionaliteit bieden. Eerder vandaag dook nieuwe informatie op waaruit bleek dat de smartwatch ook de temperatuur van zijn gebruiker kan meten. Via deze weg zou het dus mogelijk zijn om koorts vast te stellen.

Apple Watch Series 8 gaat je mogelijk vertellen of je koorts hebt

Benieuwd naar hoe dat precies zit en waar de informatie vandaan komt? Lees dan zeker even het bovenstaande artikel dat we erover schreven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Je volgende Apple Watch heeft waarschijnlijk een groter beeldscherm
Sluiten