Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 9 november 2018

Laad je Apple Watch op een luxe manier op met de Trident Odyssey Valet

Een Apple Watch is een enorm fijne gadget om te hebben. Je kunt er handig mee bijhouden hoeveel beweging je op een dag pakt en het motiveert je ook om net even wat extra te gaan sporten. Toch heeft de Apple Watch één groot nadeel en dat is dat de batterij niet heel erg lang mee gaat. Het is daardoor een soort van standaard actie om hem ‘s avonds op de oplader te leggen, zodat je de volgende dag weer met een volle batterij zit. De oplader die Apple daarbij levert is echter niet al te slich en zorgt er voor dat je vaak met een lange kabel zit en een punt waar je je horloge op legt. De makers van de Trident Odyssey Valet geven je de mogelijkheid om je Apple Watch een ietwat prominentere plek te geven.

De Trident Odyssey Valet voor je Apple Watch

De Trident Odyssey Valet is een soort van stolp waar je je horloge in plaatst. Naast het feit dat het een fijne eyecatcher is, kun je hem ook dicht klappen, waardoor er geen onnodig stof bij je Apple Watch komt. Daarnaast werkt de Trident Odyssey Valet met een interne batterij van 2600 mAh, waardoor je hem niet per se aan de kabel moet hangen. Met andere woorden: je kunt de Trident Odyssey Valet overal naar zetten waar jij wilt zonder na te hoeven denken waar het stopcontact zit. Vervolgens kun je met de batterij je Apple Watch meerdere malen opladen.

Trident Odyssey Valet Apple Watch

De Trident Odyssey Valet geldt ook als een portable battery, waardoor je eventueel ook een iPhone er mee kunt opladen. Verwacht echter niet een volle iPhone dan, want daarvoor is de 2600 mAh niet toereikend genoeg.

Trident Odyssey Valet Apple Watch

De Trident Odyssey Valet kost zo’n 50 euro en is onder andere te koop op Amazon. Meer lezen over de Apple Watch? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Laad je Apple Watch op een luxe manier op met de Trident Odyssey Valet
Sluiten