Apple Watch Ultra goedkoper dan ooit (en zo scoor je ‘m)

Deals Jeroen Kraak 15 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De Apple Watch Ultra is het beste wat Apple te bieden heeft qua smartwatches. De keerzijde is dat het een behoorlijk prijskaartje heeft. Gelukkig kun je ‘m nu goedkoop scoren.

Sinds dit jaar is de Apple Watch in drie verschillende varianten verkrijgbaar. De Series 8 en de SE kennen we natuurlijk al langer, maar nu is ook de Apple Watch Ultra verkrijgbaar. Deze heeft nog betere specs dan de Series en bedient een speciale doelgroep.

De Apple Watch Ultra als ideale compagnon

De Ultra is vooral bedoeld voor de extreme sporter. Apple heeft er dan ook allerlei functies aan toegevoegd die voor hen interessant zijn. Zo heeft het een duikcomputer aan boord en is de kast gemaakt van aluminium zodat die bestand is tegen de ruigste omstandigheden.

Toch zijn er nog meer verschillen tussen de gewone Series 8 en de Ultra. Zo heeft deze betere versie twee speakers in plaats van één. Wat vooral opvalt is de enorme batterijduur. Zo gaat de Apple Watch Ultra op een volle lading makkelijk 36 uur mee. Sterker nog, met een paar instellingen kun je dit rekken tot 60 uur. Ideaal als je gaat kamperen, dus.

Daarnaast heeft de Apple Watch Ultra nog veel meer functies waarvan je niet wist dat hij ze had. Mijn collega Mark heeft hiervoor een speciaal lijstje gemaakt. Weet je bijvoorbeeld dat er een bepaalde manier is op waarop je een workout makkelijk pauzeert?

Nog nooit zo goedkoop als nu

De Apple Watch Ultra is zoals gezegd enorm prijzig. Voor een nieuw exemplaar leg je 999 euro neer. Gelukkig kan het bij nu flink goedkoper.

Apple Watch Ultra
Ultra (Afbeelding: Mark Hofman/WANT)

Belsimpel heeft de prijs nu van de smartwatch nu verlaagd naar 929,95 euro. Dat is dus een verschil van 70 euro. Sterker nog, de Ultra was nog nooit zo goedkoop als nu. Het is nog steeds veel geld, maar van die 70 euro kun je andere leuke dingen doen. Wat te denken van Hogwarts Legacy aanschaffen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen