Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 16/07/2018

‘Apple komt met entertainmentbundel van 20 euro’

Tegenwoordig is het behoorlijk normaal dat je maandelijks betaalt voor verschillende services. Maandelijks tik je af voor dingen als Netflix, Spotify en iCloud. Wellicht dat daar nog dingen bovenop komen zoals Google Drive Storage of zelfs een Tinder Plus-abonnement. Ook Apple lijkt hier een graantje van mee te willen pikken. Zij zouden werken aan een soort entertainmentbundel, waarbij je maandelijks 20 euro betaald, maar dan wel toegang krijgt tot alle services die het bedrijf te bieden heeft.

Apple komt met entertainmentbundel

Deze informatie zou afkomstig zijn van Steven Huon. Volgens onze vrienden van OneMoreThing heeft hij de leiding over alle Apple-deals op het gebied van content in Frankrijk. Hij lekt wel vaker dingen via zijn Instagram-feed en we hebben geen idee waarom. Wat wel vaststaat is dat hij weet waar hij het over heeft. Hij lekte namelijk eerder al het bestaan van Apple Music, maar haalt ook wel eens een geintje uit met de pers. De entertainmentbundel van het bedrijf heeft hij dan ook via zijn Instagram Stories gedropt.

Apple Entertainmentbundel

De bundel zou bestaan uit een maandelijks abonnement op Apple Music, Apple Video (wat de concurrentie aan zou gaan met Netflix) en tijdschriften-app Texture die onlangs door het bedrijf werd overgenomen. Ook krijg je er 500GB iCloud-opslag bij als een soort van extraatje wanneer je alle services afneemt. Overigens gaat het in de bovenstaande afbeelding om dollarprijzen, maar de ervaring leert ons dat dat vaak gewoon één op één wordt vertaald naar euro-prijzen.

Het is natuurlijk nog maar de vraag wanneer zo’n entertainmentbundel daadwerkelijk verschijnt en of er dan verschil in timing is tussen de Amerikaanse en de Europese markt. Omdat Huon echter werkt voor de Franse tak, hopen we dat Europa niet al te lang hoeft te wachten totdat we ook met de services aan de slag kunnen. Wil je meer lezen over Apple? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
‘Apple komt met entertainmentbundel van 20 euro’
Sluiten