Daniel Koster
Daniel Koster Tech 8 dec 2015
Leestijd: 2 minuten

Apple’s Smart Battery Case, de eerste eigen iPhone-case met extra batterij, is een feit

Apple produceert en levert lang niet alles zelf als het om de iPhone gaat. Zo produceren Samsung of TSMC de chip voor in de iPhone 6s en zijn het vooral derden die allerlei iPhone-hoesjes op de markt brengen. Echter neemt Apple ook dikwijls het heft in eigen handen. De volgende stap die het bedrijf zet is een eigen iPhone-case met extra batterij erin verwerkt. Of je ‘m mooi vindt is een kwestie van smaak.

Stijlvolle iPhone-hoes met extra batterij

De iPhone-gebruiker wil nooit zonder batterij komen te zitten en met deze hoes is die kans weer een stuk kleiner. De iPhone 6s Smart Battery Case is bedoeld voor je iPhone 6(s) en tilt het leven van je smartphone naar een hoger niveau. De case bestaat uit een siliconen-hoes welke één geheel is en prettig aanvoelt. En hierdoor vervult de hoes meteen een tweede functie, namelijk het beschermen van je iPhone tegen val- en stootschade. Aan de achterzijde van het hoesje vind je de extra accu waardoor de hoes wat uitsteekt. Ook aan de onderkant voegt het hoesje wat extra millimeters toe aangezien de Lightning-aansluiting waarmee je de accu oplaadt daar te vinden is. Je iPhone wordt er dus iets logger op, maar daar weegt wel het voordeel tegen op dat je een uurtje of twintig extra accuduur wordt beloofd. En heb je even geen behoefte aan de case? Dan haal je ‘m dankzij het scharnier van elastomeer binnen een mum van tijd los.

De case op de kop tikken

De iPhone 6s Smart Battery Case is vanaf dit moment te verkrijgen in de kleuren zwart en wit. Je legt 119 euro voor het hoesje neer. Daar krijg je een iPhone die beschermd is tegen val- en stootschade en een extra batterij voor terug. Aan jou de keuze of je daar 119 euro voor over hebt! Toch twijfelen we. Is zo’n hoes met extra batterij echt nodig bij de iPhone 6(s) die het prima een dag volhoudt op een volle batterij? Je phone wordt er namelijk niet bepaald mooier en eleganter op. Het is aan jou!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple’s Smart Battery Case, de eerste eigen iPhone-case met extra batterij, is een feit
Sluiten