Mark Hofman
Mark Hofman Tech 4 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Apple’s WWDC19 keynote gemist? Zo kijk je hem terug!

Apple trapte WWDC19 gisteravond af met een eigen keynote. De producent uit Cupertino onthulde een aantal grote dingen. Niet alleen op software gebied, maar ook op hardware gebied. Maar wat nou als je al het nieuws wel gelezen hebt, maar liever zelf de keynote nog eens terugkijkt. Dan is dat mogelijk! 

WWDC19: Apple Keynote volledig terugkijken

Wie WANT vandaag en gisteravond een beetje gevolgd heeft, zal zonder twijfel niet ontgaan zijn dat er wat gaande was in de tech-wereld. WWDC19 is afgetrapt en dat gebeurde gisteravond door een keynote van Apple. De producent uit Cupertino had een hoop te onthullen op het gebied van software, en nam stiekem ook gelijk een beetje hardware mee.

Nu snappen we dat jij door alle berichten het bos niet meer ziet, dus hebben we hier de grootste onthullingen voor je op een rijtje gezet. Maar wat nou als je zin hebt om de gehele keynote terug te kijken? Dan is dat hartstikke mogelijk. Sterker nog: er zijn een paar goede opties waarmee er voor ieder wat wils is.

Zo is de gehele livestream, van ruim twee uur en een kwartier, volledig terug te zien op de website van het evenement zelf. Apple heeft de livestream via deze link beschikbaar gesteld. Maar wie minder zin heeft in een volledige livestream, kan op nog heel veel meer manieren uit de voeten.

Geweldige alternatieven

Wie alleen de grote highlights mee wil pakken zit helemaal goed bij onze conculega’s uit Amerika. Verschillende platformen waren aanwezig in San José en delen de hoogtepunten in een eigen video. Iets dat we zeker aan kunnen raden. Zo heeft CNET de gehele WWDC19 keynote samengevat in 12 minuten.

En doet The Verge het in zo’n 13 minuten

Daarbij gingen de mensen van Apple Insider live op YouTube om de gehele keynote eens rustig na te bespreken.

Kortom: wie de WWDC19 keynote van Apple rustig terug wil kijken, heeft opties genoeg. Check je liever op je gemak alle artikelen die wij erover geschreven hebben, bezoek dan gerust eens onze WWDC19-pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Apple’s WWDC19 keynote gemist? Zo kijk je hem terug!
Sluiten