Aquaman voorzien van epische laatste trailer

Vanaf 13 december is Aquaman te zien in de Nederlandse bioscopen. Sinds de komst van de eerste trailer hebben we al belachelijk veel gezien van de film. Zeker door de trailer die Warner Bros. vorige maand naar buiten bracht. Maar de laatste trailer voor de release, weet de hype rondom Aquaman weer de pan uit te reizen. 

Laatste trailer voor Aquaman

Aquaman heeft al wat trailers gekregen van Warner Bros. maar die van vorige maand sloeg letterlijk alles. De producent bracht een trailer uit van maar liefst vijf minuten en wist, in combinatie met de overige beelden, al veel weg te geven van de DC film. Positief was het overigens niet. Je zou kunnen zeggen dar Warner Bros. ons juist iets TE veel heeft laten zien. Waarom de producent dit heeft gedaan weten we persoonlijk niet, maar het lijkt het nu wel goed te maken. Aquaman verschijnt op 13 december in de bioscopen en is nu voorzien van een Final Trailer.

En een Final Trailer wordt gemaakt om het publiek enthousiast te krijgen voor het echte werk. Alle beelden die afgelopen maanden zijn uitgebracht worden gecombineerd tot een groot gekkenhuis. Iets wat bij de Final van Aquaman zonder enige twijfel gelukt is. Elke trailer wist voorheen zijn voorganger te verbeteren en ook nu is dat het geval. Er is een perfecte combinatie aanwezig tussen superhelden actie en humor, waardoor de hype groter is dan ooit te voren. Check de epische trailer van Aquaman hieronder!

DC eindelijk gered?

DC heeft de afgelopen jaren alles behalve goed gepresteerd, maar dat is niets nieuws. Justice League, Batman versus Superman en Suicide Squad: het waren allemaal flops. De films werden slecht ontvangen, stelde een grote groep fans teleur en konden niet aan de verwachtingen voldoen. DC heeft zonder enige twijfel een succes nodig voor haar films en het lijkt erop dat deze eraan komt. Aquaman geeft niet alleen een heerlijke gevoel af: de eerste beelden zien er keihard uit. Iets wat ook zeker het geval was bij eerder genoemde films, maar het verhaal lijkt hierbij toch echt te kloppen. Wonder Woman wist DC’s schade redelijk te beperken en we hebben zo het gevoel dat Aquaman niets anders doet. Had DC eerst deze films moeten behandelen voordat het begon aan samenwerkingen tussen verschillende helden?

De laatste trailer weet de hype hoog te houden, iets wat de sterrencast van de film al eerder deed. Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Willem Dagoe, Dolph Lundgreen en Yahya Abdul-Mateen II zijn allemaal te zien in de nieuwe DC film. En stiekem kunnen we er niet meer op wachten.

Filmposter Aquaman
Reageer op artikel:
Aquaman voorzien van epische laatste trailer
Sluiten