Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 28 februari 2019

Warner Bros. komt met releasedatum van Aquaman 2

Warner Bros. heeft met Aquaman een ontzettend groot succes binnen weten te halen. De film behoort tot een legendarisch rijtje en passeerde deze week het immens populaire Iron Man 3. Een vervolg van de film is uiteraard een logische stap en inmiddels heeft Warner Bros. bevestigd dat hij gaat komen. De producent komt met een releasedatum.

Releasedatum Aquaman 2 onthuld

Aquaman heeft het filmlandschap, uit naam van DC, als een malle op weten te schudden. Nadat films als Batman versus Superman, Suicide Squad en Justice League als een malle geflopt waren, moest producent Warner Bros. als een idioot aan de bak. Wonder Woman was een prachtige start van de weg terug en Aquaman wist het helemaal af te maken. Het behoort inmiddels tot de meest succesvolle DC films ooit, samen met The Dark Knight en The Dark Knight Rises, en passeerde Iron Man 3. Warner Bros. zou dom zijn om geen vervolg van de film te produceren en dat ziet het zelf gelukkig ook. De producent komt met een vervolg.

Warner Bros. heeft bekend gemaakt dat het vervolg op Aquaman, dat op dit moment alleen nog maar een werktitel heeft, vanaf 16 december 2022 te zien is in de bioscopen. Dit betekent dat fans van de waterige superheld nog zo’n 3,5 jaar moeten wachten om het vervolg te kunnen bewonderen. Hoe het verhaal van deze film verloopt en wie er allemaal in te zien is heeft de producent, volgens Deadline, niet bekend gemaakt. Maar dat het vervolg er daadwerkelijk komt staat vast.

Toch kunnen we er wel een beetje vanuit gaan dat Jason Momoa, die de rol van Aquaman perfect wist te spelen, terugkeert voor het vervolg. Volgens The Hollywoord Reporter is hij overigens niet de enige persoon die terugkeert. Zo schrijft David Leslie-McGoldrick wederom mee aan het script, produceert Peter Safran het vervolg en ligt ook Aquaman 2 in handen van regisseur James Wan.

Reageer op artikel:
Warner Bros. komt met releasedatum van Aquaman 2
Sluiten