Ilona Braam
Ilona Braam Cars 12 jul 2017

Test de Tesla Model 3 in verschillende kleuren met behulp van augmented reality

Hoewel Apple’s ARKit pas officieel met iOS 11 wordt gelanceerd is er gelukkig al een bètaversie beschikbaar. De Nederlandse 3D designer Jelmer Verhoog kon dankzij de bèta de wereld namelijk een voorproefje geven van hoe het zou zijn om een Tesla Model 3 op de stoep te hebben staan.

Test je toekomstige Tesla Model 3 in verschillende kleuren

Verhoog trok de stoute schoenen aan en gebruikte de ARKit om een geweldige app te maken, waarmee de Tesla Model 3 voor je ogen in augmented reality verschijnt. De designer ging zelfs verder en bouwde ook de mogelijkheid in om de auto in verschillende kleuren te bekijken en zelfs de lampen aan te doen en hem een stukje te laten rijden. Gezegd moet worden dat Verhoog top werk heeft afgeleverd en de Model 3 er van alle kanten erg realistisch uitziet.

Tesla Model 3 ARKit app

Verhoog vraagt toestemming op app uit te brengen voor iOS 11 (yes please)

Omdat alles gecopyright is postte Verloog slechts een video van zijn ervaring met de app op Twitter, maar zette de app zelf niet online. Aan het einde van de video vraagt de 3D designer nederig aan Elon Musk of Tesla of hij de app zou mogen uitbrengen voor iOS 11. Wij hopen dat Musk schappelijk reageert en de app laat uitbrengen. Hoewel de Model 3 de goedkoopste Tesla auto wordt, is hij met een prijskaartje van rond de 30.000 euro nog steeds niet voor iedereen een haalbare droom. Via de app zou toch iedereen even kunnen genieten van de Tesla ervaring.

Intussen zijn eindelijk de eerste Tesla Model 3 productie units van de band gerold. Musk is er klaar voor om deze uitgebreid te gaan testen. Dit zijn de kersverse foto’s van Tesla’s laatste meesterwerk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Test de Tesla Model 3 in verschillende kleuren met behulp van augmented reality
Sluiten