Pokémon GO binnenkort voorzien van deze speciale Mewtwo

In Pokémon Go is het momenteel weer een klein feestje. Afgelopen weekend werd in Dortmund het Pokémon Go Festival gehouden en als gevolg daarvan waren er wereldwijd allemaal verschillende uitdagingen met bijbehorende beloningen. Bovendien bestaat de game nu drie jaar en zijn er daarom ook speciale dingen. Tel daar nog een speciale nieuwe Research quest bij op en je hebt genoeg te doen. Maar de ontwikkelaar is nog niet klaar. Deze week wordt namelijk Armored Mewtwo geïntroduceerd in raids.

Armored Mewtwo in Pokémon Go Raids

Mewtwo heeft altijd een speciale rol gehad in Pokémon Go. Destijds werd hij pas na een lange tijd geïntroduceerd in de weekly raids, waar je een speciale raidpass voor moest hebben. Vervolgens was hij een tijdje in 5-sterrenraids te zien om daarna weer te verdwijnen. En vanaf 10 juli is Armored Mewtwo terug. Het gaat om een variant van MewTwo die gebaseerd is op de nieuwe Pokémon-film die deze week in Japan verschijnt: Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution. Hieronder een klein voorproefje van Mewtwo.

Armored Mewtwo zal drie weken beschikbaar zijn in de verschillende 5-sterrenraids, waarna hij weer verdwijnt. Wellicht dat hij daarna nog wel een keer opduikt, maar het lijkt er op dat je op dit moment het beste de Raid-passes kunt gaan inslaan om te bewaren voor de gevechten die je straks met hem kunt aangaan. Er is nog niks bekend over hoe deze Pokémon anders is dan de gewone versie. Wat me wel lijkt, is dat je echt even een grote groep moet optrommelen om met hem te gaan vechten. De gewone MewTwo is bijvoorbeeld al erg sterk en moest ik echt met een speler of tien zien te verslaan. De nieuwe Pokémon zal vanaf 21 juli om 10 uur in de avond beschikbaar zijn in Pokémon Go.

Wil je meer lezen over Pokémon Go naast Armored Mewtwo? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Pokémon GO binnenkort voorzien van deze speciale Mewtwo
Sluiten