Gevecht van de eeuw? Jackie Chan neemt het op tegen Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger en Jackie Chan mogen qua uiterlijk dan twee compleet verschillende mensen zijn, maar het zijn beide zeer populaire actiehelden. De kans is daarom groot dat fans zich ooit hebben afgevraagd hoe het zou zijn als deze twee tegenover elkaar komen te staan. Mocht jij hier ook benieuwd naar zijn dan hebben we wellicht goed nieuws voor je.

Er is namelijk een trailer verschenen voor The Iron Mask, een aankomende actie-avonturenfilm waar zowel Arnold Schwarzenegger als Jackie Chan een prominente rol in hebben. Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat je deze hieronder kunt checken.

Fantasievolle trailer voor The Iron Mask

De film gaat een vervolg zijn op het in 2014 verschenen The Forbidden Kingdom/Viy, dat lichtelijk gebaseerd was op het gelijknamige boek van Nikolai Gogol. Het verhaal speelt zich in de 18e eeuw af en draait om een Britse reiziger die van Rusland naar China reist. Onderweg moet hij het opnemen tegen allerlei gevaren, waaronder draken en bloeddorstige koningen.

Naast Arnold Schwarzenegger en Jackie Chan bevat de cast nog een aantal andere interessante namen. Zo is Rutger Hauer in de film te zien, een legendarische Nederlandse acteur die vorig jaar is overleden. Ook heeft Game of Thrones acteur Charles Dance een rol. The Iron Mask staat gepland om op 10 april digitaal beschikbaar te komen. Of de film ook via Netflix of Amazon Prime te zien gaat zijn is echter nog maar even afwachten. De film wordt in sommige landen overigens ook Viy 2 genoemd, dus houdt daar rekening mee als je hem probeert te zoeken.

Arnold Schwarzenegger op Netflix

Mocht jij nu al een film met Arnold Schwarzenegger willen zien dan kan Netflix je daarbij helpen. Zo kun je onder andere Maggie,  Escape Plan en enkele The Expendables delen via de dienst checken. Ook van Jackie Chan zijn er enkele films op Netflix te vinden, waaronder The Foreigner en Skiptrace.

Meer films en series nieuws is te vinden in dit handige overzicht.

Reageer op artikel:
Gevecht van de eeuw? Jackie Chan neemt het op tegen Arnold Schwarzenegger
Sluiten