Assassin’s Creed 2 is volledig gratis binnen te halen

Nu we meer thuis zitten, hebben we over het algemeen meer tijd voor entertainment. Daarbij zijn er gelukkig de laatste tijd een aantal toffe games uitgekomen, die je geld waard zijn. Maar soms wil je ook iets spelen zonder er geld voor uit te geven. Ubisoft komt daarom nu met de mogelijkheid om Assassin’s Creed 2 gratis binnen te halen. Althans, dat moet later vandaag het geval zijn.

Het gaat daarbij wel om de pc-versie van Assassin’s Creed 2, dus je moet wel nog een degelijke pc hebben om de game op te spelen. Tegelijkertijd is dit een game die in 2009 verscheen, dus een high-end gaming pc heb je niet nodig.

Haal Assassin’s Creed 2 nu gratis binnen

De deal met Assassin’s Creed 2 begint als het goed is vandaag en is dan tijdelijk beschikbaar. In tegenstelling tot andere acties is dit geen tijdelijke actie. Wanneer je de game via uPlay binnen haalt, dan is de game voor altijd voor jou en kun je hem dus spelen wanneer je wilt. Samen met deze actie zijn ook de vervolgen op de game in de vorm van Brotherhood en Revelations met korting aan te schaffen. Op die manier hoopt Ubisoft er alsnog een slaatje uit te slaan. Maar als ik heel eerlijk bent, is dit op zichzelf al een flink avontuur.

Assassin's Creed 2
Assassin’s Creed 2 (Afbeelding: Ubisoft)

Assassin’s Creed II neemt je mee naar het Italië van de Renaissance en geldt zodoende vandaag de dag nog als een heerlijke digitale reis. Hoewel de game qua gameplay zeker in vergelijking met Odyssey verouderd is, is er nog genoeg om van te genieten. Zeker de diverse locaties die je aandoet en het verhaal dat je beleefd zijn elementen die tien jaar na dato nog zeer goed te pruimen zijn. Zeker wanneer je hem nog niet eerder hebt gespeeld, is het gewoon de moeite waard om hem binnen te halen. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Assassin’s Creed 2 is volledig gratis binnen te halen
Sluiten