Jelle van Es
Jelle van Es Tech 5 jul 2017

Er wordt gewerkt aan een Assassin’s Creed-animatieserie

Assassin’s Creed begon ooit als een game, werd vorig jaar vertaald naar een film en nu wordt er gewerkt aan een animatieserie op basis van de reeks. Dit heeft Adi Shankar, die de show gaat produceren, bekendgemaakt.

Assassin’s Creed als animatie

Het is niet de eerste keer dat Adi Shankar een game pakt en daar een animatieserie van maakt. Zo heeft hij meegewerkt aan de Castlevania-animatiereeks, die vanaf 7 juli op Netflix verschijnt. Het is nog niet duidelijk waar de Assassin’s Creed-animaties wordt uitgezonden en wanneer dat het geval gaat zijn. We weten enkel dat het op basis van de gamereeks is en dat het om een origineel verhaal gaat. Het zal dus niet zo zijn dat een bestaande game uit de serie vertaald wordt naar een animatie.

Dit jaar krijgen we overigens ook weer een game in de reeks. Assassin’s Creed Origins neemt je mee naar het oude Egypte. Daar kun je varen over de Nijl, oude steden bezoeken en natuurlijk op zoek gaan naar de mysteriën van de piramides. De game moet qua speelwereld groter zijn dan bijvoorbeeld Assasin’s Creed Black Flag. Assassin’s Creed Origins ligt vanaf 27 oktober in de winkel en verschijnt dan voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Er wordt gewerkt aan een Assassin’s Creed-animatieserie
Sluiten