Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 14 dec 2020

Assassin’s Creed, FIFA 21 en meer topgames met dikke korting te koop

De afgelopen Black Friday-periode bracht heel wat mooie producten met korting. Toch was er één categorie die een beetje uitbleef en dat waren de games. Nieuwe titels als Assassin’s Creed Valhalla, FIFA 21 en Yakuza Like a Dragon kenden niet of niet vele korting.

Maar dat is nu anders. Vanuit het niets besloot Bol.com dat vandaag een goede dag was om wat topgames met korting te scoren. Met name een game als Assassin’s Creed Valhalla is nu een stuk interessanter. We zetten de belangrijkste deals op een rij.

Assassin’s Creed Valhalla

We trappen het lijstje af met Assassin’s Creed Valhalla. Deze game is toch wel één van de betere titels van het jaar. We zien dan ook rondom de WANT Gaming Awards, met veel prijsvragen, veel stemmen op die game binnen komen. Heb je de game nog niet? Dan kun je nu profiteren van een korting van meer dan dertig procent. In de game ga je met de viking Eivor op reis door Engeland en beleef je daarbij vele grote avonturen. Het is een game waar enorm veel in is te doen en kent een prachtige wereld om te verkennen. Een absolute must-have wat mij betreft.

Scoor hem hier

Assassin's Creed Valhalla
Assassin’s Creed Valhalla (Afbeelding: Ubisoft)

FIFA 21

Geen fan van grote avonturen zoals in Assassin’s Creed Valhalla? Dan kun je nog altijd de digitale grasmat in FIFA 21 betreden. De game is al een tijdje uit en heeft inmiddels al een paar keer een scherpe prijs gehad, maar zo goedkoop heb ik hem nog niet voorbij zien komen. Ook ideaal om te geven als kerstcadeau. Of gewoon om weer eens met vrienden af te spreken en een lekker avondje gamen. Uiteraard wel met de inachtneming van de huidige regels.

Scoor hem hier

FIFA 21 Ultimate Team Black Friday
FIFA 21 (Afbeelding: Electronic Arts)

Yakuza: Like a Dragon

Net als bij Assassin’s Creed is Yakuza: Like a Dragon een game die eigenlijk nog maar net uit is. En zeer goed is ontvangen. Het feit dat de game nu al met een korting van vijftig procent wordt verkocht is wat dat betreft een gevalletje ‘vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van’. De game neemt je mee naar de Japanse stad Yokohama, waar jij aan de slag gaat met Ichiban Kasuga. Deze vent is lid van de Japanse Yakuza, maar wordt na een lange gevangenisstraf volledig genegeerd. Vanuit het niets moet je een nieuw bestaan opbouwen, waarbij je ook uit bent op wraak. De game komt met een tof RPG-systeem en is op sommige momenten heerlijk over de top, terwijl het hoofdverhaal boeit.

Scoor hem hier

Yakuza Like a Dragon
Yakuza Like A Dragon (Afbeelding: Sega)

Dirt 5

Net als Assassin’s Creed en Yakuza is ook Dirt 5 een game die net een maand uit is en waarvan ik nog niet deze kortingen had verwacht. En toch is het het geval, waardoor jij de game mooi met korting kan scoren. Dirt 5 is een rally-game, maar dan wel één met veel actie tijdens de race. Het is allemaal net wat meer arcade dan de serieuze Dirt Rally-games, maar daardoor is hij ook goed toegankelijk. Bovendien is de game lang speelbaar, omdat je de mogelijkheid hebt om je eigen parkoersen te bouwen en te delen met de rest van de wereld.

Scoor hem hier

Dirt 5 (Afbeelding: Codemasters)

WRC 9

Heb je liever een rallygame die het net wat serieuzer doet? Dan is WRC 9 meer jouw ding. Je raadt het al: ook dit is een game die nog niet heel erg lang uit is, waardoor een korting van 53 procent opvallend is. Dat terwijl de game echt de moeite waard is. De game geeft je de mogelijkheid om onderaan de rallyladder te beginnen en van daaruit je langzaam maar zeker op te werken. De besturing is daarbij opvallend goed, er is veel variatie in wat je precies doet en de game ziet er uitstekend uit.

Scoor hem hier

WRC 9 PS4
WRC 9 (Afbeelding: Nacon)
Reageer op artikel:
Assassin’s Creed, FIFA 21 en meer topgames met dikke korting te koop
Sluiten