Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 5 dec 2017

Assassin’s Creed IV Black Flag is volgende week gratis te scoren

Als jij een gamer bent die graag op zijn pc speelt en er van houdt om kado’s te krijgen, dan hebben we goed nieuws. Jij kunt binnenkort de game Assassin’s Creed IV Black Flag gratis en voor niks binnenhalen.

Een cadeautje van Ubisoft: bedankt hè

Het is een mooi kado van Ubisoft, die het bedrijf weggeeft via zijn UPlaystore. Vanaf 12 december kun je hem gratis binnenhalen. Een actie die tot en met 18 december geldt. Als je hem eenmaal binnen hebt, dan is hij ook van jou en heb je een mooi avontuur binnen.

Hoewel Assassin’s Creed Black Flag niet zo goed is als het geniale Assassin’s Creed Origins is het wat mij betreft wel de op één na beste Assassin’s Creed-evaring ooit. Dat de game gratis te spelen is maakt hem voor velen (terecht) nog net een tikkeltje interessanter.

Assassin's Creed IV Black Flag

Assassin’s Creed IV Black Flag

Assassin’s Creed IV Black Flag neemt je mee naar het Caribische gebied, waar jij als een piraat tekeer kunt gaan. Het leukste element aan de game is dat je op een boot van punt A naar B kunt varen en onderweg verschillende andere boten tot zinken kunt brengen. Ook is het mogelijk om vanuit je boot forten aan te vallen om zo je invloed over het gebied te vergroten. En dat alles in een heerlijke zonnige setting. What is not to like?

Mocht jij een gamer zijn die zijn kado’s gelijk binnen wilt halen, dan kun je op dezelfde manier via de UPlaystore op dit moment al aan de slag met World in Conflift, een zeer fijne real time strategy game. Wil je de game gratis spelen, vergeet hem dan niet voor 18 december binnen te halen. Daarna is de actie namelijk niet meer geldig.

Wil je meer weten over Assasin’s Creed, de beste gaming headphones, of andere toffe games? Houd dan onze gaming-pagina in de gaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Assassin’s Creed IV Black Flag is volgende week gratis te scoren
Sluiten