Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 18 mrt 2020

Assassin’s Creed: Odyssey is dit weekend gratis te spelen

Mocht je dit weekend geen plannen hebben, en laten we eerlijk zijn: wat zou je moeten gaan doen, dan hebben we goed nieuws. Eén van de beste games van 2018 is namelijk dit weekend gratis te spelen: Assassin’s Creed: Odyssey.

Afgelopen jaar hebben we geen nieuw deel uit de Assassin’s Creed-reeks gekregen, waardoor Assassin’s Creed: Odyssey de meest recente game uit de serie is. Ook al is hij inmiddels iets ouder, het is nog altijd een verdomd goede game, waar je zeker in een tijd waarin we thuis zitten enorm veel plezier mee kunt beleven.

Assassin’s Creed: Odyssey gratis speelbaar

Ubisoft organiseert wel vaker een gratis weekend voor een game. Zo hebben titels als For Honor en Rainbow Six Siege regelmatig zo’n actie. Dat zijn echter games die vooral draaien om de online modus van de game. Het idee daarbij is dat een gratis proefperiode er voor zorgt dat je de game dan ontdekt en daarna koopt. Mocht je dit weekend al je slaap overslaan, dan zou het mogelijk zijn om Assassin’s Creed: Odyssey in één keer uit te kunnen spelen. Dan heb je daarna eigenlijk geen reden meer om hem te kopen.

Toch is de kans dat je dat doet behoorlijk klein. Het is gezonder om gewoon met Assassin’s Creed: Odyssey te beginnen en wanneer je na dit weekend zoiets hebt van ‘hey, dit is tof’, dan kun je hem daarna alsnog scoren. De volledige basisgame is vanaf donderdag 19 maart te spelen en is dan speelbaar tot en met zondag 22 maart. Mocht je nu al zoiets hebben van dat je hem wilt gaan spelen, dan is het mogelijk om hem op de pc en de PlayStation 4 alvast te gaan preloaden. Wanneer het dan donderdagochtend 8 uur is, dan kun je hem spelen op de PlayStation 4 en de Xbox One. Het gratis weekend op de pc begint iets later, maar met een start om 12 uur heb je nog genoeg tijd om er mee los te gaan. De voortgang die je tijdens dit gratis weekend hebt, neem je dan mee wanneer je besluit de game te kopen. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review. En als je de game wilt kopen, dan kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Assassin’s Creed: Odyssey is dit weekend gratis te spelen
Sluiten