Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 12 sep 2018

Het draait in Assassin’s Creed Odyssey allemaal om keuzes maken

Wie zichzelf een gameliefhebber noemt, geniet waarschijnlijk met volle teugen van deze periode. De ene na de andere game komt uit, vanuit Japan zijn er een aantal toffe games aangekondigd (waar we ook nog over zullen gaan schrijven) en het vooruitzicht is eigenlijk ook heel erg mooi. Over een paar weken verschijnt met Assassin’s Creed Odyssey een nieuw deel uit de legendarische serie en reizen we af naar het Oude Griekenland. Vandaag hebben we een gloednieuwe trailer, die laat zien hoe je in de game om gaat met het maken van keuzes.

Maak keuzes in Assassin’s Creed Odyssey

De game begint eigenlijk al gelijk met een keuze. Je kunt kiezen of je met Alexios of Kassandra aan de slag gaat. Als het goed zal het verhaal min of meer hetzelfde zijn, maar als jij liever met een vrouwelijk personage speelt in plaats van met de zoveelste man, dan kun je nu met Kassandra losgaan. In de game kom je terecht in de strijd tussen Sparta en Athene en kun jij gaan bepalen voor wie jij wil gaan strijden. Maar dat is eigenlijk nog maar een deel van de game. De onderstaande trailer laat goed zien wat er nog meer mogelijk is.

Zo zul je onderweg andere personages tegenkomen en moet jij bepalen hoe je omgaat met lastige situaties. Jouw keuzes hebben ook gevolgen in de game. Sommigen zie je direct, terwijl bij anderen je pas laster met de keuze wordt geconfronteerd. Verder bevat de game elementen uit de voorgaande games. Zo kun je op een paard de wereld verkennen, via een boot rond gaan varen of in het water duiken op zoek naar schatten.

Assassin’s Creed Odyssey komt op 5 oktober uit en verschijnt dan op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Als je de game op de Ubisoft Store koopt, dan kun je hem daar met een mooie korting scoren.

Reageer op artikel:
Het draait in Assassin’s Creed Odyssey allemaal om keuzes maken
Sluiten