Assassin’s Creed Odyssey is aangekondigd

Vorig jaar verscheen het zeer fijne Assassin’s Creed Origins. Die game gold als een fantastisch nieuw begin voor de serie, nadat die toch wel een paar jaar tegenviel. Origins nam je mee naar het Oude Egypte en introduceerde diverse nieuwe gameplay-elementen. De game voelde daardoor heel erg goed aan en het was dan ook logisch dat onze lezers de game uitriepen tot de beste game van 2017. En nu heeft Ubisoft de game Assassin’s Creed Odyssey aangekondigd.

Assassin’s Creed Odyssey neemt je mee naar het Oude Griekenland

Helaas is de naam van Assassin’s Creed Odyssey eigenlijk het enige dat we op dit moment weten. Er waren al wat geruchten rondom de game en het lijkt er op dat deze onthulling nu is gedaan om verdere lekken te dichten. We moeten het nu enkel doen met een tweet die een klein gedeelte van de game laat zien.

De game zal tijdens de aankomende E3 in Los Angeles echt uit de doeken worden gedaan. Zoals je in de teaser kunt zien, neemt de game je mee naar het Oude Griekenland. Als we de geruchten mogen geloven, dan zal dit nieuwe deel nog meer RPG-elementen kennen. Zo zou je als speler de mogelijkheid hebben om tijdens gesprekken keuzes te maken, waardoor je meer invloed hebt op het verhaal. Denk daarbij aan games als Mass Effect en The Witcher 3 die dit ook hebben.

Assassin's Creed Odyssey

De kans dat de game dit najaar uitkomt is overigens klein. Het is daar behoorlijk druk met games als Red Dead Redemption 2, Battlefield V en Call of Duty Black Ops 4. De game zou gepland staan voor het financiële jaar 2019, wat voor Ubisoft loopt tot en met 31 maart. In het verleden gaf de uitgever al vaker grote games uit in maart, dus dat zou ook met de nieuwe Assassin’s Creed Odyssey kunnen gaan gebeuren. Over een paar weken weten we meer. Tot die tijd kun je hier de review van Origins lezen. Die laatst genoemde kun je overigens hier kopen als je hem nog niet hebt.

Reageer op artikel:
Assassin’s Creed Odyssey is aangekondigd
Sluiten