Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 29 april 2020

Assassin’s Creed-onthulling: volg hem hier live

Dit jaar krijgen we eindelijk weer een nieuwe Assassin’s Creed. Vorig jaar werd de serie een jaartje rust gegund en kregen we veel content voor het uitstekende Assassin’s Creed: Odyssey. Op die manier was er genoeg te doen.

Toch kijken we uit naar een nieuw deel uit de Assassin’s Creed-serie, die hopelijk eind dit jaar verschijnt. Vandaag begint het traject naar de release van de nieuwe game door middel van een livestream. Eentje die anders is dan dat je wellicht gewend bent.

Assassin’s Creed-onthulling live

In plaats van een Nintendo Direct-achtige aanpak kiest Ubisoft om de nieuwe Assassin’s Creed op een creatieve manier te onthullen. Ze zijn een samenwerking aangegaan met de artiest Bosslogic. Kode Abdo, die achter de artiestennaam schuil gaat, is een Australische kunstenaar, die op verschillende creatieve manieren elementen uit de entertainment indstrie toont. Zo heeft hij onder andere samengewerkt met Marvel om de onderstaande poster te maken voor Avengers: Endgame.

En nu gaat hij dus iets doen met de onthulling van de nieuwe Assassin’s Creed. Eerlijk gezegd hebben we voordat we dit bericht plaatsen geen idee wat we kunnen verwachten. Het enige wat we weten is dat de beste man via de livestream iets gaat maken, waarbij het eindresultaat ons moet tonen waar de nieuwe game in de serie zich gaat afspelen. We hebben al veel mooie settings mogen ervaren. De laatste keer reisden we af naar het Oude Griekenland, de keer daarvoor gingen we naar Egypte en andere settings bestaan uit het Victoriaanse Londen, Parijs ten tijde van de Franse Revolutie en natuurlijk de Cariben in Black Flag. Wat missen we dan nog? Japan? Rusland? Istanbul? Zuid-Amerika op het moment dat de Spanjaarden daar kwamen? Of toch de tijd van de Vikingen? In de livestream komen we het te weten. Deze kun je volgen via Twitch en Youtube. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Assassin’s Creed-onthulling: volg hem hier live
Sluiten