Jelle van Es
Jelle van Es Tech 8 aug 2017
Leestijd: 1 minuut

Uitgebreide Assassin’s Creed Origins-gameplayvideo laat zien wat je straks kunt verwachten

Assassin’s Creed Origins is één van de grote games van dit najaar. Na een jaartje geen Assassin’s Creed-game te hebben uitgebracht, heeft de ontwikkelaar genoeg tijd gekregen om een topgame af te leveren. En met deze nieuwe gameplayvideo krijgen we daar een voorproefje op.

Assassin’s Creed Origins

De trailer van Assassin’s Creed Origins was al een groot spektakel. Maar deze video is helemaal the sh*t. Het is een video van maar liefst 18 minuten lang en geeft een goed beeld van wat je straks van de game kunt verwachten. Het gaat daarbij om een zijmissie genaamd What’s Yours is Mine. De game draait niet alleen maar om actie, maar biedt ook een stuk waarin de verschillende personages met elkaar praten. Tijdens de gameplaybeelden vertelt de game director Ash Ismail over wat je precies kunt ontdekken en hoe dingen werken. Bekijk vooral de volledige video voor een compleet beeld:

Assassin’s Creed Origins verschijnt op 27 oktober. De game komt dan uit op de Xbox One, de PlayStation 4 en pc. Als je besluit de game te pre-orderen, dan krijg je toegang tot een exclusieve missie, waarin je de mysteriën van de piramides mag ontrafelen. En wie wil dat nou niet? Precies, dat wil iedereen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Uitgebreide Assassin’s Creed Origins-gameplayvideo laat zien wat je straks kunt verwachten
Sluiten