Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 juni 2020

Assassin’s Creed: Origins is dit weekend gratis te spelen

Uitgever Ubisoft maakt er min of meer een traditie van om regelmatig gamers de kans te geven om één van hun titels gratis te spelen. Dit weekend is het de beurt aan Assassin’s Creed: Origins.

Er is alleen een klein addertje onder het gras. De game Assassin’s Creed: Origins is namelijk allen gratis te spelen wanneer je in het bezit bent van een pc. Op de PlayStation 4 en Xbox One vis je dus helaas achter het net.

Assassin’s Creed: Origins gratis te spelen

Assassin’s Creed: Origins is een game die in 2017 uitkwam en wordt gezien als één van de beste games in de serie. De game wist het concept van Assassin’s Creed behoorlijk te vernieuwen en gooide een flinke RPG-laag over de game heen die absoluut goed smaakt. De game neemt je mee naar het Oude Egypte, waar je een mooi en groots avontuur beleeft. Daarbij zijn er stukken die je meenemen door woestijn-achtige gebieden, maar zijn er ook zeker diverse grote steden, waarbij het bezoeken daarvan soms ook aanvoelt als een geschiedenisles. Het is met recht een toffe game.

Assassin’s Creed: Origins is vanaf vandaag te spelen op de pc via de Uplay-service van Ubisoft. Als je hem binnenhaalt, kun je tot en met zondag met de game aan de slag gaan. Dan kun je dus al een heel eind komen. Mocht je na dit weekend besluiten dat je meer van de game wilt beleven, dan kun je hem aanschaffen. De voortgang die je tot dan toe hebt geboekt, neem je mee naar de gekochte game, zodat je verder kunt gaan met waar je gebleven was. Bovendien zijn er nu kortingen tot 80 procent op de game, waardoor je hem voor een prikkie kunt aanschaffen. Als je meer wilt weten over deze actie, dan kun je terecht op de website van Ubisoft zelf. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Assassin’s Creed: Origins is dit weekend gratis te spelen
Sluiten