Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 10 nov 2017

Zo ziet Assassin’s Creed Origins op de verschillende platformen er uit

Assassin’s Creed Origins is zonder twijfel één van de leukste games van dit najaar. In onze review kun je lezen hoe enthousiast we er over waren. Dit is echt een game die iedereen kan spelen en er met volle teugen van kan genieten. Maar als je de luxe hebt van meerdere platformen in huis, dan geeft deze video een goed overzicht van wat de verschillen zijn.

Assassin’s Creed Origins is op alle platformen vet

Daarbij wordt de game op verschillende consoles en pc getest. Zo zie je hoe de PlayStation 4 Pro en de Xbox One X het tegen elkaar afleggen. Maar ook de Xbox One X ten opzichte van de pc en ga zo maar door. Het is een technische video, die behoorlijk diepgaat, maar wel een goed beeld geeft van de verschillende versies. Bekijk de video hieronder.

Interessant, right?! Het is duidelijk dat Assassin’s Creed Origins één van de vetste games van dit najaar is. Het is in ieder geval de beste versie tot nu toe. Het Oude Egypte leent zich perfect voor de game, biedt je veel vrijheid en is het vechtsysteem een duidelijke verbetering ten opzicht van de vorige games. Ook hebben we een paar screengrabs uit de video. Deze kun je hieronder bekijken.

Assassin’s Creed Origins vergelijking – zie jij de verschillen?

Het is duidelijk dat de consoles niet meer veel van elkaar verschillen. Toch heeft iedereen een voorkeur. Wat is jouw favoriet?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Zo ziet Assassin’s Creed Origins op de verschillende platformen er uit
Sluiten