Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 januari 2018

Assassin’s Creed: Origins krijgt een New Game+ optie

Eén van de fijnste games die je op dit moment kunt spelen is zonder twijfel Assassin’s Creed: Origins. Het is een game die garant staat voor een grote hoeveelheid aan speeluren en dan heb je waarschijnlijk nog maar een klein gedeelte gezien. Mocht je echter iemand zijn die op het punt staat om de game uit te spelen, wellicht is het beter om daar even mee te wachten. De ontwikkelaar heeft namelijk om een New Game+ optie aan de game toe te voegen.

Een nieuw avontuur met oude skills in Assassin’s Creed: Origins

Dat is althans wat Assassin’s Creed Community Manager Dominik Voigt op Reddit laat weten. Volgens Dominik kan men nog niet veel er over vertellen, waardoor we nog even moeten wachten op de daadwerkelijke aankondiging, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd.

Met een New Game+ optie is het in Assassin’s Creed: Origins mogelijk om het avontuur van de game opnieuw te spelen, terwijl je je reeds vrijgespeelde vaardigheden en level behoudt. Op die manier is het op papier makkelijker om te doen en is het mogelijk om eventuele missies die eerst niet lukten en hebt overgeslagen, nu nogmaals te spelen.

Assassin's Creed: Origins

Het zou overigens de eerste keer in de serie zijn dat een game een New Game+ optie krijgt. In het verleden was het voornamelijk mogelijk om aan het einde van je game losse missies opnieuw te spelen, maar dat heeft niet hetzelfde gevoel. Wat dat betreft zou zo’n optie heel goed zijn voor Assassin’s Creed Origins.

Heb je de game overigens nog niet, dan mis je wel wat. Het is één van de beste games van 2017 en is zeer goed ontvangen. En zij die het spelen, zijn er ook zeer enthousiast over. Ook wij kunnen de game erg goed waarderen, zoals je in onze uitgebreide review kunt lezen. Een absolute aanrader wat ons betreft.

Reageer op artikel:
Assassin’s Creed: Origins krijgt een New Game+ optie
Sluiten