Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 18 feb 2020

Assassin’s Creed Syndicate wordt vrijdag gratis weggeven

Als je nog geen goede plannen voor het weekend en in het bezit bent van een redelijk goede pc, dan is het wellicht een idee om aan de slag te gaan met de game Assassin’s Creed Syndicate. Aankomende vrijdag kun je die namelijk gratis binnenhalen.

De game Assassin’s Creed Syndicate is dan te krijgen via de Epic Games Store. Elke week wordt via deze digitale gameshop games gratis weggeven en wanneer je hem dan downloadt, dan blijft de game in jouw bezit.

Gratis aan de slag met Assassin’s Creed Syndicate

Assassin’s Creed Syndicate is een game die in 2015 werd uitgebracht na het matige Unity dat in 2014 verscheen. Hoewel de serie eigenlijk pas na Origins weer goed op de kaart werd gezet, is Syndicate zeker geen slecht deel uit de serie. De game neemt je naar het Londen van rond de Industriële Revolutie en daar maak je kennis met de broer en zuster Jacob en Evie Frye. Met hen beleef je een groots avontuur waarbij je de verschillende locaties in Londen kunt gaan bezoeken. Met een soort van grijphaak is het daarbij mogelijk om redelijk snel richting de daken van de stad te schieten en vanuit daar een goed overzicht te krijgen van wat er op de grond zich allemaal afspeelt.

De setting van de game (Afbeelding: Ubisoft)

Daarnaast krijg je te maken met het redelijk drukke stadsleven, waarin koetsen rondrijden en je die als in GTA kunt jatten om er vervolgens mee aan de slag te gaan. Verder is de stad Londen opgedeeld in verschillende wijken, waar elke wijk geleid wordt door een andere groep en jij het daar vaak mee aan de stok krijgt. De game is natuurlijk wel bijna vijf jaar oud en de gameplay zal zeker wat verouderd over komen. Maar als je Assassin’s Creed Syndicate nog nooit eerder hebt gespeeld, dan is vrijdag dus het moment om even naar de Epic Game Store te gaan en hem binnen te halen. Tot die tijd kun je overigens nog Kingdom Come: Deliverance op dezelfde manier scoren.

Reageer op artikel:
Assassin’s Creed Syndicate wordt vrijdag gratis weggeven
Sluiten