Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 29 apr 2020

Assassin’s Creed Valhalla krijgt morgen eerste trailer

Vandaag besloot Ubisoft een poging te doen om het internet over te nemen. Ze hadden Bosslogic ingezet om via een livestream langzaam maar zeker aan te tonen waar de nieuwe game zich zou afspelen. Daaruit bleek dat de nieuwste game Assassin’s Creed Valhalla gaat worden.

En als we afgaan op de stijl van het artwork, dan speelt Assassin’s Creed Valhalla zich af in de tijd van de Vikingen. Dat moeten we echter morgen echt gaan zien. Dan komt de eerste trailer van de game uit.

Maak kennis met Assassin’s Creed Valhalla

En het is ook al gelijk duidelijk wanneer we de eerste trailer van Assassin’s Creed Valhalla gaan zien. Dat is namelijk op 30 april om 17 uur in de middag. Dus mocht je gelijk willen weten wat de nieuwste game in de serie gaat brengen, dan weet je waar je moet zijn. Voor het gemak hebben we hier alvast de trailer hieronder staan, zodat je hem goed kunt bekijken. En waarschijnlijk brengen we morgen na de onthulling nog een los bericht met de verschillende informatie die met de trailer wordt vrijgegeven.

Als we kijken naar wat we weten, dan is het dus de tijd van de Vikingen. Iets dat ook door Ubisoft in het persbericht over Assassin’s Creed Valhalla wordt gemeld. En dat is toch wel een beetje in de lijn der verwachtingen. Dit omdat er in het verleden al verschillende, neppe, lekken waren die daarop duiden. Zo zie je maar weer dat soms geruchten echt de waarheid kunnen gaan worden. De trailer van morgen wordt aangeduid als een zogenaamde Cinematic trailer. Dat betekent dat het waarschijnlijk niet veel van de game zelf laat zien als in in-game beelden, maar vooral de sfeer en het hoofdpersonage van de game moet neerzetten. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Assassin’s Creed Valhalla krijgt morgen eerste trailer
Sluiten