Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 26 feb 2019

Asus gaat op deze datum de ZenFone 6 serie onthullen

Waar we tijdens het Mobile World Congress voorzien worden van veel smartphone-onthullingen, ontbreekt de gloednieuwe ZenFone serie. Dit heeft alles te maken met het feit dat Asus ervoor gekozen heeft om het nieuwe vlaggenschip later dit jaar bekend te onthullen. De producent maakt bekend wanneer dat precies gaat zijn. 

Asus maakt onthullingsdatum ZenFone 6 bekend

De Asus ZenFone behoort, net als deze smartphones, tot een van de grote afwezigen op het Mobile World Congress. De grootste smartphone-beurs ter wereld vind op dit moment plaats in Barcelona en de gloednieuwe serie, die dit jaar verwacht wordt, is nergens te bekennen. Dat heeft alles te maken met het feit dat Asus ervoor gekozen heeft om de serie pas later dit jaar, volledig zelfstandig, te onthullen. Wanneer de producent dat precies doet werd gisteren bekend gemaakt op Twitter.

Asus onthuld de aankomende ZenFone 6 serie op 16 mei tijdens een evenement in Valencia (Spanje). De onthullingsdatum, die door eerdere geruchten op 14 mei stond, werd gisteren in een video bekend gemaakt op de social media kanalen van Asus. Daarin zijn de vorige vijf generaties van de ZenFone te zien, voordat de Zenfone 6 serie wordt geteased. Check de video hieronder:

Uiteraard heeft de producent niets over de specificaties bekend gemaakt, dat doet het bedrijf immers op 16 mei. Asus zou overigens geen smartphone-producent zijn als het geen indrukwekkende, over the top, slogan aan de onthulling zou plakken. In het geval van de nieuwe ZenFone 6 is dat “DefyOrdinary” en zien we in de teaser ook de tekst “revolution is coming” voorbij komen. Nu dit soort teksten normaal gesproken meer grootspraak is, kunnen we wel degelijk wat wijzigingen verwachten.

Mochten de geruchten waar zijn krijgen we te maken met triple-camerasystemen, van punch-holes tot notches en zien we chips van de Snapdragon 632 tot aan de Snapdragon 855 verschijnen. Uiteraard zijn dit allemaal geruchten en is niets bevestigd. Op 16 mei 2019 zullen we het definitieve antwoord krijgen.

Reageer op artikel:
Asus gaat op deze datum de ZenFone 6 serie onthullen
Sluiten