Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Cars 4 okt 2017

Ronkende Audi’s die de Star Trek theme song spelen? Het bestaat!

Voor autoliefhebbers is een ronkende motor sowieso al muziek in de oren, maar Audi doet hier nog een schepje bovenop. De automaker is dit jaar namelijk een partner van de Emmy awards en laat de Audi R8, TT RS en SQ5 daadwerkelijk in het zogenaamde Audi orkest meespelen om de theme songs van drie bekende klassieke series op te voeren.

Audi orkest speelt theme song klassieke tv-series

Hoewel de Audi’s duidelijk toch wat moeite hebben om de melodie mooi over te brengen, is het een leuke actie van Audi om zowel de eigen auto’s als de Emmy’s onder de aandacht te brengen. In de drie video’s zijn de auto’s te zien met violisten, een pianiste en een harpspeelster, terwijl de theme songs van de originele Star Trek serie, The Mary Tyler Moore Show en Cheers op het podium wordt met veel dramatiek wordt opgetreden. De Audi’s krijgen zelfs een microfoon om echt mee te tellen.

Audi orkest

Filmpjes demonstreren onge√ęvenaarde Audi technologie

De filmpjes werden gepost door Audi USA op Youtube met de begeleidende tekst:¬†“Sometimes you wanna go where everybody knows your name. Other times you wanna use three Audi vehicles to perform TV theme songs.” Audi geeft verder nog aan dat¬†de muziekstukken uitgevoerd worden door het Audi orkest¬†tijdens de Emmy’s om Audi’s onge√ęvenaarde technologie te demonstreren¬†ter ere van een paar van de beste tv-series.

Audi orkest

Wat Audi’s allemaal wel niet kunnen

Zo zie je maar weer dat je Audi nog meer kan dat je dacht. In de toekomst zullen Audi’s nog veel meer kunnen als het aan de automaker ligt. Audi wil namelijk de elektrische auto’s voorzien van zonnepanelen op het dak om de actieradius te vergroten. Misschien dat Elon Musk hier nog iets van zou kunnen leren.

Audi USA YoutubeDigital Trends

Reageer op artikel:
Ronkende Audi’s die de Star Trek theme song spelen? Het bestaat!
Sluiten