Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud Home 13 januari 2017

Audiofielen opgelet: deze transparante speaker wil je hebben

Muziek. Wij kunnen niet zonder. Goede muziek, wat vrienden, een goede speaker en je hebt wat ons betreft een recept voor een goede avond. Als die speaker dan niet alleen zorgt voor goede muziekkwaliteit, maar er ook nog eens spik en span uitziet, dan kun je ons wegdragen.

Waar het bij een speaker voornamelijk om draait is de muziek-kwaliteit. Een speaker kan nog zo mooi zijn, maar als het geluid sh*t is dan houdt het al snel op. Niemand zit te wachten op een speaker die het geluid produceert van een snorfiets.

Hej! Een transparante speaker

De Zweden staan bekend om hun gevoel voor design. Bij de Small Transparant Speaker van People People is dat niet anders. Wat een mooi ding!

Groots met een kleine g

Dat iets wat groots is niet daadwerkelijk groot hoeft te zijn, bewijst de transparante speaker van 23- bij 18 centimeter. De buitenkant is van gehard glas en aluminium gemaakt. Muziek kun je afspelen op elke mogelijke manier: Spotify, Chrome, bluetooth, vanaf je smartphone of met een mini-jack.

Wat de speaker nog meer bijzonder maakt, is dat de onderdelen van de speaker recyclebaar zijn. Ze kunnen namelijk weer zo worden gemaakt dat het betreffende onderdeel opnieuw dienst kan doen in een andere speaker. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

speaker-want

Kijken, kijken, wél kopen

Het enige nadeel is dat het nog wel even duurt voordat je ‘m daadwerkelijk in huis hebt. De verwachte levering is juni 2017. Je kunt de Small Transparant Speaker bestellen voor 235 euro. Denk wel goed na voordat je je investering maakt, het kan namelijk zo maar zijn dat het feest net als bij de Lily drone niet doorgaat.

Reageer op artikel:
Audiofielen opgelet: deze transparante speaker wil je hebben
Sluiten