Milton Broen
Milton Broen 6 nov 2015

Auto Fabrica maakt een prachtige creatie van de BMW R80

We zijn inmiddels op de hoogte van dat de Britse customizers van Auto Fabrica een goed staaltje werk kunnen leveren. Ze weten ons elke keer weer te verrassen zoals ze dat ook deden bij deze motor. Dit keer hebben ze een BMW R80 omgebouwd en het resultaat is wederom verbluffend.

BMW R80

De heren van Auto Fabrica zijn weer druk bezig geweest met het customizen van een prachtmotor, de BMW R80. Nu vinden wij motoren van BMW zoals ze uit de fabriek komen al prachtig, maar als ze de werkplaats van Auto Fabrica verlaten zijn ze écht adembenemend. Het Britse bedrijf staat bekend om hun rustige en minimalistische motoren waarbij de ware aard van de motor naar boven komt. Vooral de achterkant van deze motor is dit keer speciaal. Het is namelijk een stijlvol oranje paneel waarin het remlicht zit verwerkt. Al met al is de motor een echte eyecatcher. Niet omdat-ie gigantisch gepimpt is, maar omdat de ontwerpers pure klasse weet te vertalen naar een praktisch voertuig. Je kunt ‘m helaas niet kopen, maar dat maakt ‘m niet minder mooi!

Auto Fabrica heeft meer prachtmotoren

We schreven eerder al over hoe Auto Fabrica de Yamaha SR500 een prachtige make-over heeft gegeven. Lees er hier meer over.

Reageer op artikel:
Auto Fabrica maakt een prachtige creatie van de BMW R80
Sluiten