Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 27 jul 2019

Autogadgets uit Aldi, Lidl en Kruidvat folder: week 30

#1 Lidl autogadgets week 30 2019

Dakkoffer

Wie van plan is om met de auto op vakantie te gaan, kan vaak wel wat extra opbergruimte gebruiken voor alle bagage die mee moet. Deze dakkoffer heeft een inhoud van 460 liter en kan maar liefst 75 kilo aan spullen aan. Op die manier kun je bij wijze van spreken dezelfde hoeveelheid gewicht mee als drie grote koffers wanneer je het vliegtuig pakt. Zeker wanneer je naar een plek gaat waarbij het zowel warm als koud kan zijn is dit erg handig.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

169 euro

Hondenrek

Je trouwe viervoeter meenemen in de auto kan soms voor wat uitdagingen zorgen. Wanneer Bello keurig op de bank blijft zitten, is er niks aan de hand. Maar sommige honden worden nu eenmaal wat enthousiast wanneer de auto gaat rijden. Met dit hondenrek voorkom je dat ze vanuit de achterbak bij je op schoot springen en je onbezorgd kunt rondrijden.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

29,99 euro

Wieldoppenset

Wie een beetje hip wil overkomen met zijn auto, doet er goed aan om deze wieldoppenset in huis te halen. Daarmee krijgt jouw auto net wat meer allure en de uitstraling van een sportauto. Ook handig wanneer je bang bent dat je je velgen beschadigd wanneer je in het buitenland krap moet inparkeren op een kleine parkeerplaats. Voor het geld hoef je het in elk geval niet te laten.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

12,99 euro

Reageer op artikel:
Autogadgets uit Aldi, Lidl en Kruidvat folder: week 30
Sluiten