In deze auto’s kun je de iPhone X draadloos opladen

Een voordeel aan de iPhone X is dat draadloos opladen mogelijk is. En nu je iPhone eindelijk ook draadloos kan opladen, wil je ‘m natuurlijk ook in de auto zonder draad van energie voorzien. Dit kan echter nog niet in alle auto’s. Gelukkig is Apple zo aardig geweest om een lijst vrij te geven van auto’s waarin je de iPhone X draadloos kunt opladen.

iPhone X draadloos opladen in o.a. Audi, BMW en Volvo

Gelukkig is het een behoorlijke lijst en heb je een grote kans dat je iPhone X voortaan draadloos oplaadt, terwijl je aan het rijden bent. Op de lijst staan auto’s van Audi, BMW, Chrysler, Ford, Genesis, Honda, Hyundai, Kia, Lincoln, PSA, Toyota, Volkswagen, Volvo en Mercedes-Benz. Ook auto’s van Cadillac, Chevrolet, Buick en GMC doen mee. Deze staan echter op een aparte lijst, omdat er een extra voorwaarde geldt. Je kunt namelijk alleen in modellen vanaf dit jaar de oplaadmatjes voor de iPhone X gebruiken. In oudere modellen zal het draadloos opladen in de auto helaas niet werken.

draadloos opladen

Extra voorwaarde voor opladen iPhone 8

Strikt gezien heeft Apple niet expliciet gezegd dat de iPhone X in de auto’s draadloos zal opladen. Op de Apple supportpagina staat dat de opladers in de auto’s zeker zullen werken met de iPhone 8 en mogelijk zouden kunnen werken met de iPhone X. Als je over een iPhone 8 beschikt, moet je extra goed opletten. Bij sommige auto’s zou je in theorie de oplader kunnen gebruiken, maar is het fysiek niet mogelijk om je toestel goed op het matje te krijgen. Apple raadt dan ook aan om eerst te checken of je iPhone 8 überhaupt wel past. En check deze handige tips waarmee je de iPhone nog sneller kunt opladen.

Wist je overigens dat Google ook veel geld aan de iPhone X verdient? Helaas voor Google dat Apple nog steeds met productieproblemen kampt.

Apple

Reageer op artikel:
In deze auto’s kun je de iPhone X draadloos opladen
Sluiten