Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 8 feb 2020

Avengers 5 vertraagd door Fantastic Four (met Spider-Man)?

Avengers: Endgame mocht destijds dan wel aangeprezen worden als het epische ‘Marvel slotstuk’, maar inmiddels is wel duidelijk geworden dat er nog veel meer films (en series!) aan zitten te komen. Toch leek het erop dat het voor de Avengers zelf wel even klaar zou zijn. Dit omdat er nog geen vijfde film rondom dit superheldenteam aangekondigd is.

Een recente leak wijst er echter op dat, mocht er nog een nieuw deel rondom de Avengers komen, we er lang op zullen moeten wachten. Dit omdat Marvel zich eerst op een nieuwe Fantastic Four film wil gaan focussen. Daarnaast zou niemand minder dan Spider-Man in het project voorkomen.

Gerucht: Spider-Man krijgt rol in Fantastic Four

Ondanks dat er wel vaker wilde geruchten gaan blijkt degene die beweert het nodige te weten over een nieuwe Fantastic Four een vrij betrouwbare bron te zijn. Zo wist hij destijds ook te vertellen dat zowel Black Panther als Spider-Man hun opwachting zouden maken in Avengers: Infinity War-voorloper Captain America: Civil War.

Daarnaast wordt er ook nog gezegd dat Marvel Hollywood-stel John Krasinsky en Emily Blunt op het oog heeft om Mister Fantastic en zijn vrouw Invisible Woman te spelen. Of dat ook doorgaat is zoals altijd nog maar even afwachten.

Extra toelichting omtrent deze leak kun je vinden in de onderstaande video:

Avengers in Phase 5

Als de eerder besproken nieuwe Avengers en Fantastic Four films er ook daadwerkelijk gaan komen dan zullen ze hoogstwaarschijnlijk onderdeel uitmaken van een groep superheldenfilms die Phase 5 (fase 5) wordt genoemd. Voordat Disney aan deze films toekomt breekt eerst nog Phase 4 aan, waarvan de eerste film in april zal verschijnen. Hierin zal de door Scarlett Johansson gespeelde Black Widow centraal staan.

Een overzicht van alle (tot nu toe bekende) films die onder Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe gaan vallen is hier te lezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Avengers 5 vertraagd door Fantastic Four (met Spider-Man)?
Sluiten