Jelle van Es
Jelle van Es Tech 9 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Avengers als een jaren 90-film is geniaal

Nog maar een paar weken en dan kunnen we met zijn allen massaal naar de bioscoop om Avengers Endgame te kijken. De hype rondom de film is hoog en we hebben er ook echt heel erg zin in. Maar als de film reeks zo’n 25 jaar geleden zou worden uitgebracht en alle helden uit de jaren negentig bij elkaar had gebracht, dan was de film minstens zo episch geweest.

The Avengers in de jaren 90

Dat is althans het gevoel dat deze fantastische fanmade trailer ons laat zien. Hij wordt ten eerste voorzien van een stem die lijkt op de legendarische stem die zo’n beetje elke trailer in die tijd insprak (‘In a world’, ‘One man, one mission’, ‘ Actor X in…’, ‘Coming soon’, je kent het wel). om daarna een mix te bieden uit de laatste trailers van Avengers en trailers waarin de verschillende acteurs in het verleden in speelden. Zo zien we Tom Cruise als Iron Man, Keanu Reeves als Doctor Strange, Elijah Wood als Spider-Man, Brad Pitt als Thor, Sarah Michelle Gellar als Captain Marvel, Jean-Claude Van Damme als Captain America, Mila Jovovich als Black Widow, David Hasselhoff als Nick Fury en Jeff Goldblum als The Hulk. Bekijk het geniale geheel hieronder.

Het is echt een mooi geheel en ondanks dat we blij zijn met hoe The Avengers nu in de films worden gebracht, had dit ook wel episch geweest. Maar misschien dat het nostalgische wat in deze overheerst. Leuk feitje aan de trailer: om het echt een ouderwets gevoel te geven, is de maximale resolutie 480p. Alsof je dus een klassieke DVD er bij pakt en je die in je DVD-speler stopt.

Op 24 april komt Avengers Endgame uit. Heb je nog nooit van die film gehoord en wil je daar meer over te weten komen? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Avengers als een jaren 90-film is geniaal
Sluiten