Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 7 jan 2020

Avengers: Endgame-actrice trolt Tony Stark en Captain America

De hype rondom Avengers: Endgame is inmiddels wel weer een beetje overgewaaid, maar er blijkt nog steeds ruimte te zijn voor napret. Zo heeft een actrice uit de film onlangs een video op Instagram geplaatst waarbij ze op een briljante wijze de draak steekt met zowel Tony Stark als Captain America.

Het gaat hier om Lexi Rabe, een naam die je in eerste instantie misschien weinig zal zeggen. Toch is de kans groot dat je haar opgemerkt hebt. Ze speelt namelijk het dochtertje van Tony Stark. In de video die ze onlangs op Instagram plaatste doet ze iets waar haar fictieve vader haar juist voor wilde behoeden.

Captain America schild als slee gebruikt

In Avengers: Endgame zit een scene waarin Tony Stark Captain America zijn iconische schild weer teruggeeft en daarbij zegt ”dat hij het uit de garage wilde hebben, omdat anders zijn dochtertje ermee zou gaan sleeën.” In de onderstaande video zie je hoe dat eruit had kunnen zien:


Ondanks dat het er grappig uitziet lijkt het ons niet bepaald comfortabel. Dus misschien had Tony wel gelijk en was het schild inderdaad niet bedoelt om als slee te gebruiken. Als we de voorgangers van Avengers: Endgame mogen geloven is het object overigens gemaakt van een enorm krachtige metaalsoort, waardoor het ons niet erg aangenaam lijkt om op te zitten. Al helemaal niet als je vervolgens ergens tegenaan stoot…

Het leven na Avengers: Endgame

Als je wilt weten wat er na Avengers: Endgame gebeurt dan raden we aan om Spider-Man: Far From Home te bekijken. Deze titel laat namelijk de nasleep van het eerdergenoemde Infinity Saga slotstuk zien. Gezien de rechten bij Sony liggen kun je Far From Home echter niet via Disney+ bekijken. Wel is hij te zien van Pathé Thuis.

Er komen uiteraard nog meer Marvel films aan. De eerstvolgende die gaat verschijnen is Black Widow, waarvan je hier een trailer kunt bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Avengers: Endgame-actrice trolt Tony Stark en Captain America
Sluiten