Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 12 nov 2019

Avengers: Endgame nog niet gezien? Je checkt hem nu op Disney+

Het is vandaag eindelijk zover: Disney heeft eindelijk zijn langverwachte streamingdienst gelanceerd. Waar de proefversie van Disney+ in Nederland al een tijdje gratis te proberen was hebben we nu toegang tot de volledige versie waarop gebruikers onder andere Avengers: Endgame kunnen bekijken.

Het lijkt er hiermee op dat Disney meteen goed wilde beginnen, want het gebeurt niet vaak dat zo’n recente film direct op een streamingdienst vertegenwoordigd is. Daarnaast zijn er ook een aantal geheel nieuwe titels te bekijken, zoals bijvoorbeeld The Mandalorian en Lady and the Tramp.

Avengers: Endgame op Disney+

In Avengers: Endgame zien we hoe het verder gaat met het groepje superhelden dat de tragische gebeurtenis in voorganger Infinity War heeft overleefd. Ze zijn vastberaden om een manier te vinden waarop ze de schade die slechterik Thanos heeft aangericht kunnen herstellen. Het blijkt al snel dat ze hiervoor grote reizen zullen moeten maken en daarbij ook nieuwe dimensies ontdekken.

Uiteraard zijn erin Avengers: Endgame weer hoofdrollen voor Josh Brolin, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Evans en Robert Downey Jr. In tegenstelling tot Infinity War komen Jeremy Renner (Hawkeye) en Paul Rudd (Ant-Man) dit keer ook in de film voor.

Alle Avengers-films in één ruk doorkijken #evenbijtanken

Spider-Man: Far From Home

Ondanks dat Avengers: Endgame door vele fans gezien wordt als het ultieme slotstuk is het echter niet de laatste film in de reeks. In Spider-Man: Far From Home krijgen we namelijk de nasleep van Endgame te zien, met daarbij wel weer een opening naar een nieuw avontuur.

Daarnaast staan er ook een aantal nieuwe Marvel films gepland, die zich binnen het zogeheten ‘Phase 4’ gaan afspelen. Dit nieuwe tijdperk zal in mei 2020 van start gaan, met Black Widow als eerste film. Vervolgens komt er ook nog een serie rondom Falcon en The Winter Soldier. Een compleet overzicht van wat er in Phase 4 allemaal gaat verschijnen is hier te vinden.

Streamingdienst Disney+ is vandaag officieel gelanceerd en hiermee is ook Avengers: Endgame aan het aanbod toegevoegd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Avengers: Endgame nog niet gezien? Je checkt hem nu op Disney+
Sluiten