Mark Hofman
Mark Hofman Tech 23 apr 2019

Hype terecht? Eerste (spoiler-vrije) reacties op Avengers: Endgame!

Deze week is het eindelijk zover voor fans van Marvel. Avengers: Endgame, het grote vervolg op Infinity War, verschijnt in de bioscopen. We krijgen eindelijk antwoord op brandende vragen en zullen ontdekken of de hype rondom deze film terecht is of niet. Gisteravond was de grote premiere in Los Angeles en de eerste reacties laten ons zien dat de hype rondom deze film meer dan terecht zijn.

Eerste reacties Avengers: Endgame!

Als het de afgelopen tijd ergens over gegaan is, dan is het Avengers: Endgame wel. De nieuwe film van Marvel, en het vervolg op Infinity War, is uitgebreid besproken en gehyped. De langverwachte finale van de Marvel Cinematic Universe zoals hij nu is wist vorige week al uit te lekken, maar de echte fans hebben netjes gewacht. Deze week kunnen we eindelijk zien hoe het zenuwslopende verhaal van Tony Stark, Steve Rogers en nog veel meer personages tot een een einde komt. Echter ging de film gisteravond in Los Angeles al in premiere en dat betekent dat de eerste reacties het daglicht al hebben gezien.

En die reacties hebben we voor jou op een rij gezet. Waarom? Omdat het simpelweg laat zien dat Marvel wel degelijk goed werk heeft afgeleverd en dat de hype, rondom een van de meest gewilde films van 2019, terecht is. Wees echter niet bang, we hebben alle spoilers voor je weggefilterd. Geen zorgen dus.

Germain Lussier van o.a. Gizmodo en io9 laat weten dat de film vol verrassingen zit:

En volgens THR’s Aaron Couch heeft Chris Evans (Captain America) de ogen uit zijn kop gejankt:

Maar ook Yolanda Machado (LA Times), Peter Sciretta (Slashfilms), Erik Davis (Fandango) en Jim Vejvoda (IGN) zijn enthousiast:

Avengers: Endgame zal bij ons in Nederland pas vanaf morgen, 24 april 2019, te zien zijn voor het grote publiek. De zalen zullen, ondanks deze tegenvaller, zonder enige twijfel volstromen. Ben jij ook van de partij?

Meer Marvel en Disney?

In onze podcast WantKast hebben we het niet alleen over het laatste en grootste technieuws van de afgelopen week, maar praten we je ook bij over bedrijven als Disney. In de meest recente aflevering van WantKast hebben we het bijvoorbeeld over de aankondiging van Disney Plus.

Check hieronder de meest recente aflevering!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hype terecht? Eerste (spoiler-vrije) reacties op Avengers: Endgame!
Sluiten