Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 21 jun 2019

Avengers: Endgame eindgevecht nagemaakt in 16-bit

Als jij een Marvel of Avengers fan bent dan is de kans groot dat je tot één van deze twee groepen behoort: of je vindt Endgame geweldig en kunt hem blijven kijken, of je hebt hem inmiddels wel genoeg gezien en bent toe aan wat nieuws. In beide gevallen hebben een leuke video voor je die je gewoon even moet checken.

Avengers: Endgame in 16-bit

De vierde en (voorlopig) laatste Avengers film mag dan alweer bijna 2 maanden oud zijn, hij blijft het nieuws domineren. Naast de aankomende nieuwe bioscoopversie kwamen we iets tegen dat misschien nog wel veel leuker is.

Het YouTubekanaal Mr. Sunday Movies heeft namelijk een video geplaatst met daarin het eindgevecht uit Avengers: Endgame, maar dan nagemaakt in de stijl van een 16-bit videogame. Dat klinkt misschien vergezocht, maar ziet er nog leuk uit ook. Je kunt het spektakel hieronder zelf bekijken.

PAS OP: SPOILERS!

Het leuke vonden wij dat echt alle personages die in de film aanwezig waren ook in de video verwerkt zitten. Daarnaast is er ook nog een oude bekende te zien die de meeste Marvelfans liever vergeten waren. Heb jij hem ook weten te vinden?

Endgame vs Avatar

Gezien het feit dat Avengers: Endgame binnenkort opnieuw naar de bioscoop komt lijkt het ons onvermijdelijk dat de titel alsnog de meest bezochte film aller tijden gaat worden. In eerste instantie leek het er namelijk op dat Endgame ondanks het gigantische succes toch niet tegen recordhouder Avatar kon opboksen. Nu de film echter een beetje vals gaat spelen door een tweede keer naar de bioscoop te komen gaan wij er vanuit dat het nu wel zal lukken.

Ook vermoeden we dat de 30-jarige Agustin Alanis de film voorlopig ook nog een handje zal blijven helpen. Deze Marvelfan is namelijk al zo’n 134 keer naar de nieuwste Avengers film geweest en probeert zo ook een record te verbreken.

Meer over Marvel en de Avengers lees in ons overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Avengers: Endgame eindgevecht nagemaakt in 16-bit
Sluiten